Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Чоловік жорстоко вбив песика та носив його за лапки (Відео)

Чи покарають нелюда?

Фото Pixabay.

Чоловік жорстоко вбив песика та носив його за лапки (Відео)

Активісти звинувачують правоохоронців у бездіяльності щодо цього злочину

У місті Ланівці Тернопільської області чоловік жорстоко побив цуцика і ще живого, носив вулицею. За цим всім спостерігали діти. 

Про це повідомили в UAnimals, передає ТСН.

Правоохоронці заявили, що якщо нема власника тварини – значить ні у кого претензій немає. 

За даними активістів, очевидці на місце події викликали поліцію. Проте правоохоронці заявили, що якщо нема власника тварини – значить ні у кого претензій немає. Зоозахисники ж наголошують, що закон однаково захищає, як домашніх так і безпритульних тварин. 

Тоді очевидці зателефонували волонтерам із тернопільської зоозахисної організації «Ноїв ковчег». Ті ще раз написали заяву в поліцію та відвезли цуценя у ветеринарну клініку, проте тварина померла. Згодом тварину відвезли і на розтин. 

Нагадаємо, на Волині собака так радів поверненню господині додому, що спричинив ДТП.

«У висновку розтину підтверджено факт сильної кровотечі та пошкодження внутрішніх органів бідолашної тваринки внаслідок ударів тупим предметом. За фактом жорстокого поводження, що спричинило смерть тварини, відкрито кримінальне провадження», - повідомили в UAnimals. 

Через бездіяльність правоохоронців та органів місцевої влади зоозахисники 5 вересня вийдуть на Всеукраїнський марш за тварин. Також вони закликали Нацполіцію Тернопільської області провести внутрішнє розслідування через некомпетентність їхнього працівника. 

Telegram Channel