Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Повідомили, який двір капітально ремонтуватимуть у Луцьку найближчим часом

Тут має стати гарно.

Фото Луцької міськради.

Повідомили, який двір капітально ремонтуватимуть у Луцьку найближчим часом

19 серпня міський голова Ігор Поліщук зустрівся з мешканцями будинків на вул. Генерала Шухевича, 1, 3, де буде здійснено капітальний ремонт прибудинкової території

Роботи розпочнуться вже наступного тижня. Триватимуть близько двох з половиною місяців, залежно від погодних умов, йдеться на  сайті Луцької міськради.

Капітальний ремонт включатиме: заміну твердого покриття, на тротуарах буде вкладена бруківка, встановлено додаткове дитяче обладнання, майданчик для сміттєвих контейнерів, інші об'єкти благоустрою.

Під час зустрічі обговорили проект реконструкції прибудинкової території, вислухали пропозиції та побажання жителів, адже зараз цей двір критичному стані. Через відсутність зливової каналізації прибудинкові території постійно затоплює.

 
 

 

 

 «Капітальний ремонт включатиме: заміну твердого покриття, на тротуарах буде вкладена бруківка, встановлено додаткове дитяче обладнання, майданчик для сміттєвих контейнерів, інші об'єкти благоустрою. У вашому дворі також буде облаштовано зливову каналізацію», - зазначив міський голова.

Директор департаменту житлово-комунального господарства Микола Осіюк продемонстрував присутнім проєкт ремонтних робіт. За його словами, також передбачається розширення проїжджої частини, встановлення сучасного LED-освітлення, відновлення проїзду до будинків № 8, 10, що на проспекті Грушевського, та проїзди в приватному секторі, що знаходиться всередині цих будинків.

Читайте також: 10 мільйонів гривень спрямують на капітальний ремонт площі перед Палацом урочистих подій у Луцьку.

Telegram Channel