Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
З'явилося моторошне відео з місця страшної ДТП, де загинули п'ятеро осіб

Тривають слідчі дії.

Фото Нацполіція.

З'явилося моторошне відео з місця страшної ДТП, де загинули п'ятеро осіб

Ще двоє постраждалих опинилися в лікарні

Двоє дітей і двоє дорослих загинули внаслідок страшної ДТП в Запорізькій області, що сталася на мелітопольській трасі. Згодом кількість жертв збільшилася до п'яти.

Як повідомляється в сюжеті ТСН, ще двоє постраждалих перебувають у лікарні. Аварія сталася між селами Високе та Радісне рано вранці у п'ятницю. Пасажири однієї з автівок фактично опинилися у полоні вогню, про що свідчать кадри з місця трагедії.

Під час гасіння пожежі рятувальники виявили тіла 5 осіб.

«Скоїли зіткнення 2 легкові автомобілі – «Мерседес» та «Опель Астра», внаслідок чого «Мерседес» загорівся. Під час гасіння пожежі рятувальники виявили тіла 5 осіб», - повідомили рятувальники.

Винуватцем аварії попередньо називають водія «Опеля», який нібито не впорався з кермуванням, вилетів на «зустрічку» й розчавив «Мерседес». Той вилетів у кювет, перекинувся й спалахнув. Врятувати водія та пасажирів не вдалося. До лікарні потрапили двоє осіб з салону «Опеля».

Читайте також: У масштабній ДТП постраждала мати з маленькими двійнятами (Фото).

«За даним фактом слідчим відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Розпочато досудове розслідування», - додали у прес-службі поліції Запорізької області.

Реклама Google

 

Telegram Channel