Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Випускниця Лесиного університету увійшла до 30-ки найактивніших молодих українців світу (Фото)

Вітаємо!

Фото зі сайту ВНУ імені Лесі Українки.

Випускниця Лесиного університету увійшла до 30-ки найактивніших молодих українців світу (Фото)

Випускниця Волинського національного університету імені Лесі Українки удостоєна звання однієї з 30 найактивніших молодих українців світу у номінації «30 under 30»

19 серпня експертний комітет Світового Конгресу Українців своїм рішенням обрав Соломію Лапченко-Аджабі, яка проживає в Алжирі разом зі своїм чоловіком доктором Ясін Аджабі, однією з 30 найактивніших молодих українців світу в номінації «30 under 30». Про це на своїй сторінці у фейсбуці написав Надзвичайний та Повноважний Посол України в Алжирі Максим Сабх.

Хотів би відзначити та подякувати пані Соломії за її вагомий внесок у популяризацію української культури, історії та традицій на теренах Алжиру.

Зазначене рішення виголосила Голова експертного комітету акції пані Катерина Ющенко.

 

 «Щиро вітаю Соломію Лапченко-Аджабі з цим високим міжнародним визнанням та, користуючись нагодою, хотів би відзначити та подякувати пані Соломії за її вагомий внесок у популяризацію української культури, історії та традицій на теренах Алжиру. Будемо раді подальшій співпраці на благо Української держави! Так тримати!» – йдеться у повідомленні дипломата.

Telegram Channel