Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Путін скаржився Меркель на Україну та просив вплинути на Зеленського (Відео)

Меркель і Путін.

Фото: AspiNews.

Путін скаржився Меркель на Україну та просив вплинути на Зеленського (Відео)

Президент Росії заявив, що Україна порушує домовленості по Донбасу, при цьому, не повідомляючи про безліч обстрілів мирних міст російськими бойовиками

Глава Кремля Володимир Путін поскаржився на законопроект про перехідний період на Донбасі та попросив Ангелу Меркель «вплинути на українську сторону». Про це Путін заявив на пресконференції після зустрічі з канцлером ФРН Ангелою Меркель, повідомляють АspiNews.

Путін називає агресію Росії проти України «внутрішньоукраїнською кризою» і каже, що в усьому винна наша країна.

«Таке враження, що керівництво цієї країни вирішило в принципі відмовитися від мирного вирішення ситуації. І у зв'язку з цим, ще раз просимо пані федерального канцлера, в тому числі й з урахуванням майбутнього візиту до Києва, вплинути на українську сторону в плані виконання всіх узятих на себе зобов'язань», - сказав Путін.

Путін називає агресію Росії проти України «внутрішньоукраїнською кризою» і каже, що в усьому винна наша країна. Він традиційно назвав агресію РФ «внутрішньоукраїнською кризою». Крім того, Путін заявив, нібито в Україні прийняли ряд законів, що суперечать Мінським угодам.

Читайте також: «Це ганьба на весь світ, коли Зеленський хизується кораблями, виробники яких сидять за ґратами».

Реклама Google

Telegram Channel