Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
«Це ганьба на весь світ, коли Зеленський хизується кораблями, виробники яких сидять за ґратами»

Люди, які збудували для України нові військові кораблі, річницю Незалежності зустрінуть за гратами.

Фото УНІАН.

«Це ганьба на весь світ, коли Зеленський хизується кораблями, виробники яких сидять за ґратами»

Влада навмисно затягує розгляд апеляції на запобіжний захід у так званій справі «Кузні на Рибальському». У результаті люди, які збудували військові кораблі для ВМС ЗСУ, зустрічатимуть річницю Незалежності у СІЗО, а влада буде хизуватися плодами їхньої роботи на параді

Про це під стінами Печерського суду сказала народна депутатка з фракції «Європейська Солідарність» Марія Іонова. 

«На жаль, Зеленський і його 100-відсоткова прокуратура не може навіть організувати судовий процес. Суддя так само звернула увагу прокурорів, що треба належно цей процес організувати. Мало того, що вони не змогли доставити людину в судове засідання, вони навіть не змогли встановити відео зв’язок. Це знущання, насправді, над людиною, над людською гідністю», – обурилась Іонова. 

В той час, як Зеленський буде хизуватись бойовими кораблями, керівник цього виробництва і бойовий генерал Павловський знаходяться за ґратами.

«В той час, як Зеленський буде хизуватись бойовими кораблями, керівник цього виробництва і бойовий генерал Павловський знаходяться за ґратами. І вони 30-річчя незалежності будуть зустрічати ув’язнені. Хоча я дуже сподіваюся, що на засіданні, яке перенесли на 20 серпня, буде змінено запобіжний захід. Тому що соромно за нашу країну, коли на весь світ будуть показувати, що бойовий генерал і людина, яка відповідала і зробила ці кораблі, будуть  сидіти за ґратами», – говорить Марія Іонова. 

Марія Іонова.
Марія Іонова.

 Вона переконана, що це помста Зеленського опозиційному лідеру Петру Порошенку. 

«Державність, державотворення не виходить у Зеленського. Тобто не може він пробачити, що він не може зробити, а відновив і побудував армію, Збройні Сили, сектор безпеки і оборони президент Порошенко після Революції Гідності», – нагадала народна депутатка.

Читайте також: Масштабна корупція і нові олігархи: експертка розкритикувала «Велике будівництво» Зеленського​.

Telegram Channel