Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Біженка з Афганістану народила в літаку США під час евакуації

Мати і дитина почуваються добре.

Фото ВВС Україна.

Біженка з Афганістану народила в літаку США під час евакуації

Афганська жінка народила дитину на борту евакуаційного рейсу повітряних сил США з Кабула

Про це повідомляє команда повітряної мобільності Сполучених Штатів у своєму Twitter, пише ВВС Україна.

Перейми почалися під час польоту.

Пілоту довелося знизити висоту, щоб у салоні літака піднявся тиск. Це  «допомогло стабілізувати ситуацію та врятувати життя матері».

У якийсь момент у жінки виникли «ускладнення», йдеться в повідомленні. Пілоту довелося знизити висоту, щоб у салоні літака піднявся тиск. Це  «допомогло стабілізувати ситуацію та врятувати життя матері».

Щойно літак приземлився на авіабазі Рамштайн у Німеччині, військові медики зайшли в салон і прийняли у жінки пологи просто на борту літака. Після цього її разом з немовлям відвезли до найближчого медичного закладу.

Мати і дитина почуваються добре.

Читайте також: Митрополит Епіфаній подякував п’ятому Президенту Петру Порошенку за зусилля у здобутті Томосу про автокефалію ПЦУ (Фото, відео)​.

Тисячі афганців наразі перебувають біля стін міжнародного аеропорту Кабула. Вони намагаються втекти з країни після того, як таліби захопили столицю Афганістану.

Аеропорт зараз контролюють сили США. У суботу Білий дім повідомив, що на цей час американські літаки вивезли звідти близько 17 тисяч людей. Президент США Джо Байден призначив 31 серпня кінцевим терміном для виведення всіх американських військ з країни. Однак кілька країн вимагають подовження цього терміну, аби допомогти безпечно евакуювати своїх громадян й афганців, що працювали в західних агенціях. Є побоювання, що вони можуть стати жертвами переслідувань з боку талібів.

Telegram Channel