Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
У Херсоні новонароджені отримали від волинян перші вишиванки

Перші вишиванки для малюків Херсонщини від Союзу українок з Володимира-Волинського

Фото з фейсбук-сторінки Тетяни Адамович.

У Херсоні новонароджені отримали від волинян перші вишиванки

Добра традиція дарувати вишиті сорочечки для новонароджених, яку кілька років тому започаткували місцеві союзянки, розширила свою територію. Відтак, одинадцять сорочечок, котрі за кілька днів вишили членкині міської філії Союзу українок Лариса Лучинець і Тетяна Борис поїхали на Херсонщині

Натхненницею хорошої ідеї стала заступник голови ВГО Союзу українок Віра Чайковська, котра озвучила її на засідання проводу у рамках акції «Україна єдина», приуроченої до 30-річчя Незалежності України. Вона також закупила матерію для вишиванок.

«Цей день для нас став ще більш символічним, бо ми отримали вишиті союзянками з Волині сорочечки для новонароджених у день народження незалежності нашої Батьківщини».

Посилку на ім’я голови Херсонського відділення ВГО Союзу українок відправили напередодні державного свята. Й не забарилась відповідь від Валентини Січевої, котра опублікувала її на сайті, де щиросердно дякує посестрам з Волині за подарунки.

«Цей день для нас став ще більш символічним, бо ми отримали вишиті союзянками з Волині сорочечки для новонароджених у день народження незалежності нашої Батьківщини. Це красномовно підтверджує, що Україна – єдина у своїх сподіваннях на майбутнє, яке належить народженим у вільній Україні!», - пообіцявши виконати почесну і приємну місію – подарувати малюкам вишиті обереги.

Реклама Google

Telegram Channel