Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Волинянка частувала міністра власноруч спеченим короваєм (Фото. Відео)

«Кузьмичівський хліб» мандрує Україною!

Фото з фейсбук-сторінки Тетяни Кузьмич.

Волинянка частувала міністра власноруч спеченим короваєм (Фото. Відео)

Днями за участю Міністра культури та інформаційної політики України Олександра Ткаченка та Голови Державного агентства розвитку туризму України Мар’яни Олеськів відбулось офіційне відкриття першого фестивалю-виставки народно-художніх промислів та туристичних маршрутів #МандруйУкраїною. Фестиваль організований під патронатом Державного агентства розвитку туризму України, за підтримки Міністерства культури та інформаційної політики України, спілки VISIT Ukraine та Global Talent Ukraine

До Національного музею народної архітектури та побуту України поблизу Пирогова приїхали представники усіх 24 регіонів України та Автономної Республіки Крим, щоб презентувати свій туристичний, культурний і гастрономічний потенціал. Так, на три дні Київ перетворився на міні Україну. У перший день фестивалю також відбулися панельні дискусії щодо розвитку туризму в Україні за участю представників державних органів влади, туристичного бізнесу та лідерів думок. Говорили, зокрема, про туристичні маршрути, розкриття потенціалу історико-культурних туристичних магнітів та інклюзивний туризм в Україні.

Програма фестивалю також передбачає концертну програму за участю українських народних колективів, майстер-класи з кулінарії та різних народних промислів.

Міністр культури частувався справжнім Волинським короваєм, що є надбанням «Кузьмичівський хліб», який випікає Таня Кузьмич.

Серед представлених виробів - випічка жительки села Дольськ, що на Любешівщині, Тетяни Кузьмич. 

 

 Коровай волинянки на виставці скуштував міністр культури та інформаційної політики України Олександр Ткаченко. А ще Тетяна Кузьмич подарувала Олександрові Ткаченку книжки любешівських авторів.

 

 «Щиро тішуся, що Міністр культури частувався справжнім Волинським короваєм, що є надбанням «Кузьмичівський хліб», який випікає Таня Кузьмич. Автентичні частинки - птахи в українській культурі мають надзвичайну енергетику та значення! Це означає, що ми маємо майбутнє!» – йдеться на фейсбук-сторінці Тетяни Кузьмич.

Telegram Channel