Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Хто ця дівчинка, яка на параді розчулила країну і змусила плакати Зеленського

Героїнею стала 10-річна Єсенія Селезнева.

Фото ВВС Україна.

Хто ця дівчинка, яка на параді розчулила країну і змусила плакати Зеленського

Саме вона озвучувала українською Машу у відомому мультику «Маша та ведмідь»

Під час святкування 30-ї річниці Незалежності України святковий перформанс за участі дівчинки зворушив країну. На моменті, коли вона принесла квіти військовим, сліз не зміг стримати навіть президент Володимир Зеленський.

 

 Героїнею стала 10-річна Єсенія Селезнева, повідомляє ВВС Україна з посиланням на ТСН, а також сама актриса у своєму Instagram.

Саме вона взяла участь у проєкті «ДНК». За концепцією авторів, дівчинка з квітами в руках пройшла через інсталяції, які відтворювали історію України від Трипілля та Київської Русі до сьогодення. Наприкінці вона вибігла на Майдан Незалежності, підбігла до військових, що стояли на чолі колони військ, які готувалися до параду, та віддала квіти їм.

Вона також вже встигла прославитись, ставши учасницею п'ятого сезону пісенного шоу «Голос країни. Діти».

Чимало користувачів соцмереж пізніше визнали, що цей момент неабияк вразив їх. Після вистави дівчинка заспівала пісню «Україна» Тараса Петриненка.

 

 Судячи з соцмереж, Єсенія бере активну участь у мистецькому житті країни. Про себе вона пише, що займається співом, танцями, театром тощо. У її соцмережах чимало фото з зірковими виконавцями. Вона також вже встигла прославитись, ставши учасницею п'ятого сезону пісенного шоу «Голос країни. Діти». Вона була в команді співачки Джамали.

Читайте також: Киянка тримала у маленькій квартир… лисиць та вовків!

Щоправда, дівчинка до фіналу не дійшла і вибула на етапі співів у тріо.

 

 Єсенія також повідомила, що саме вона озвучувала українською Машу у відомому мультику «Маша та ведмідь».

Telegram Channel