Курси НБУ $ 39.78 € 42.31
Діти в школах волинського міста дихатимуть чистим повітрям

Підписали договір, сподіваючись на взаємовигідну співпрацю.

Фото з сайту Володимир-Волинської міської ради.

Діти в школах волинського міста дихатимуть чистим повітрям

 У п’яти міських школах Володимира-Волинського встановлять 120 рекуператорів

Це стане можливим завдяки реалізації проєкту «Боротьба з пандемією Covid-19» у межах програми  Kommunales Corona–Solidarpaket.

Обговоренню цього питання було присвячене  засідання круглого столу з представниками міста-партнера Цвікау з Німеччини. Як повідомляє сайт Володимир – Волинської міської ради, на ньому предметом розмови став спільний українсько-німецький проєкт, який полягає у придбанні та встановленні 120 рекупараторів для міських шкіл громади.

Його загальна сума становить 49 937 євро. Закупівля і монтаж обладнання, яке буде готове до експлуатації до 2 грудня 2021 року, проводитиметься за кошти Євросоюзу.   

Заступник міського голови Андрій Гудим, начальник управління освіти, молоді та спорту Вячеслав Петрук, начальник відділу міжнародної діяльності та туризму Катерина Підгурець, а також керівники загальноосвітніх шкіл міста разом із заступником бургоміста міста Цвікау Свен Дітріх, шефом поліції Райнер Калвайт та головою Асоціації Партнерство для України e.V. Карл-Ернст Мюллером обговорили аспекти майбутньої реалізації проєкту.

Його загальна сума становить 49 937 євро. Закупівля і монтаж обладнання, яке буде готове до експлуатації до 2 грудня 2021 року, проводитиметься за кошти Євросоюзу. Співфінансування з української сторони не передбачається.  

Учасники круглого столу оглянули класні кімнати міських шкіл, де мають встановити рекуператори.

Під час кількаденного візиту німецької делегації, упродовж котрого відбулось декілька робочих зустрічей, відбулось підписання відповідних угод між двома сторонами: з української сторони угоду підписав Ігор Пальонка та з німецької – заступник бургомістра міста Цвікау Свен Дітріх.

Роксолана Вишневич

Читайте також: У Волинь інвестували більше 8 мільйонів доларів.

Telegram Channel