Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Канал НТН онлайн: наповнення, програми

НТН розшифровується як незалежні телевізійні новини.

Фото sweet.tv.

Канал НТН онлайн: наповнення, програми

НТН – загальнонаціональний український телевізійний канал

Почав мовлення з 2004 року. Спочатку в його ефірі не було рейтингових програм. Спершу канал розглядався як екологічний, з концепцією щодо підтримки природи, зокрема, «Партії Зелених». Щоправда, цю ідею так і не було реалізовано. Всупереч цьому вже наприкінці 2004 року канал запустив декілька програм, аналогів яким не було більше на українському телебаченні, наприклад, «Казки Сашка Лірника».

НТН розшифровується як незалежні телевізійні новини. Незважаючи на назву, наповнення не було на сто відсотків новинним. В ефірі також показували фільми, декілька розважальних передач. Програма, присвячена тільки новинам, називалася «Вчасно», її транслювали близько десяти разів на день. Поступово канал почав розвивати власну загальнонаціональну мережу.

Які програми пропонуються

Зараз НТН також не є суто новинним каналом. Його концепція з часом стала більш кримінальною, адже в ефірі більшою мірою транслюються фільми та передачі кримінальної тематики. Так, саме тут показували зарубіжні серіали, присвячені розслідуванням злочинів та роботі працівників поліції в різних країнах. Це, наприклад, «Закон і порядок», «Вулиці розбитих ліхтарів», «Каменська», «Таємниці слідства».

Зараз НТН пропонує своїм глядачам декілька програм, здебільшого на кримінальну тематику:

  • «Реальні злочинці». Учасники передачі – журналіст та злочинець, які є спільниками. За ними стежать приховані камери. Глядачі бачать, як саме захиститися та не потрапити на гачок зловмисника. Наприклад, дається реальний лайфхак, як не постраждати від щипача;

  • «Свідок». Це інформаційно-публіцистична програма, яка виходить в ефір щодня. Надаються лише актуальні новини без підтримки будь-якої політичної сили. Висвітлюються питання, які найбільше хвилюють глядачів. Виходять як кримінальні хроніки, так і гучні викриття випадків шахрайства, розповіді про нещасні випадки у вигляді прямих ефірів, розширених репортажів;

  • «Правда життя». Це соціальне реаліті, яке розраховане на звичайних українців. Містить корисні поради, які згодяться в повсякденному житті: як правильно поводитись під час пожежі, що робити, коли вас хочуть надурити шахраї, або ви зіткнулись із хамською поведінкою водія на дорозі;

  • «Легенди карного розшуку». Це художньо-публіцистична програма власного виробництва каналу НТН. Розповідає про життя в кримінальних колах, гучні справи, які відбувалися та розслідувалися на території України в минулому столітті;

  • «Речовий доказ». Ще одна детективна програма. У ній беруть участь професійні слідчі. Їхнє завдання – довести, чи справді були винними злочинці, вчинки яких набули гучного розголосу в минулі роки.

Дивитися НТН онлайн найкраще тут – https://sweet.tv/tv/8-ntn-hd. Телебачення в інтернеті зараз є дуже популярним, адже його можна увімкнути будь-коли й не оплачувати окремо (на відміну від підключення кабельного ТБ).

Програма «Свідок» також має кілька спецпроектів, наприклад, «Свідок. Агенти». У рамках цієї передачі журналісти проводять розслідування побутових конфліктів та актуальних проблем, які часто торкаються пересічних українців. Здебільшого це сусідські війни, які відбуваються з різних причин.

Ще один спецпроект – «Випадковий свідок». Тут головним кореспондентом є сам глядач, який зняв щось дивне, незвичайне, смішне на камеру. Подія ніяк не коментується, отже, подається з реальної, неупередженої точки зору.

НТН і досі транслює декілька американських та російських детективних серіалів.


 


 

Telegram Channel