Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
AquaDoctor – перевірений бренд для захисту і чищення басейну

Чистота і якість води – це основа безпеки.

Фото aquadoctor.ua.

AquaDoctor – перевірений бренд для захисту і чищення басейну

Діти і дорослі люблять басейни, особливо в жарку пору року, коли це єдиний спосіб охолодитися і підняти собі настрій

Наявність басейну біля будинку є великим плюсом під час розваг, але є кілька моментів, що стосуються його обслуговування. Потрібно розуміти, що чистота і якість води – це основа безпеки, відповідно потрібно підтримувати конкретні показники чистоти, гарантуючи для всіх ідеальні умови.

Очищати воду від мікроорганізмів і підтримувати відповідний лужний рівень – це завдання спеціалізованих засобів. Загальна їх назва – хімія для басейну і найкращим постачальником цих компонентів є виробник AquaDoctor. За допомогою хімічних сполук можна позбутися від забруднювачів, водоростей і небезпечних бактерій з мікроорганізмами, при цьому не пошкоджувати обладнання і гарантувати безпеку для людей.

Різновиди хімії для очищення

Пропозиції насправді універсальні, адже завдання кожної з них – очищення і створення безпечної основи. Склад включає стандартні хлор елементи з комбінованою формулою, консерваційні та спеціальні компоненти, а також коагулянти і флокулянти. Кожен зі складів має інструкцію по застосуванню і певні характеристики.

AquaDoctor пропонує на вибір кілька найбільш ефективних і популярних рішень, ґрунтуючись на запитах сучасних користувачів:

  1. Рідкий хлор C-15L. Гарантується висока ефективність по знищенню практично всіх бактерій і мікроорганізмів. Даний спосіб вважається недорогим, але одночасно ефективним в порівнянні з аналогами;

  2. WaterShock О2. Є комбінований формат випуску і рідкий гранульований. Даний варіант ідеальний для тих, у кого є алергія. Користувачі басейну не будуть відчувати дискомфорт, при цьому компоненти не мають запаху і жодним чином не впливають на показник рН;

  3. AquaDoctor pH. Оптимальне рішення, щоб відрегулювати відповідний показник. Є можливість моментально знищувати водні рослини, попереджаючи їх подальший прояв;

  4. Аквадоктор WC. Склад, який використовується для консервації басейну на зимовий період часу. Гарантується захист від появи каламутності і нальоту на стінках басейнах.

В інтернет-магазині «Аквадоктор» попередньо можна оцінити кожен препарат і компонент, уточнити критерії та правила, після чого зробити вигідну покупку. Засоби потрібно застосовувати тільки за призначенням з урахуванням рекомендацій фахівців.


 


 

Telegram Channel