Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
«Все у вас обов’язково вийде!» - Порошенко привітав учнів та педагогів з Днем знань

Волинь-нова

«Все у вас обов’язково вийде!» - Порошенко привітав учнів та педагогів з Днем знань

Щиро вітаю учнів та студентів, вчителів та викладачів, усіх освітян з початком нового навчального року

Радію, що школярі 1-4 класів День знань зустрічають у Новій українській школі, яка дає знання європейського рівня. Де маленьких українців навчають не зубрити, а думати, бути креативними. Де є місце для дітей з особливими освітніми потребами. Де вчитель — передусім друг, який допомагає розвинути творчий потенціал. Саме про таку українську школу ми мріяли, розпочинаючи освітню реформу. Цим ми закладали кардинальні зміни в усій країні.

Сподіваюся, надалі ви оберете реалізувати свій потенціал в Україні.

На жаль, як і багато інших починань нашої команди, Нова українська школа нині переживає не найкращі часи. Реформа фактично зупинена попри опір викладачів та батьків.

Хочу привітати зі вступом чи початком нового семестру українських студентів. Ви зробили правильний вибір, обравши українські виші, які завдяки університетській автономії, переконаний, увійдуть до кола найавторитетніших закладів освіти Європи і світу. Сподіваюся, надалі ви оберете реалізувати свій потенціал в Україні.

Читайте також: Як будують школу у волинському селі, яке «росте, як на дріжджах»​.

Знаю, цей день для вас сповнений радісного передчуття. Можливо, ви маєте сумніви: чи все вдасться? Будьте оптимістами: все у вас обов’язково вийде! Знаю, що саме ви — креативне, розумне, творче покоління, що сповідує європейські цінності, зробите Україну сильною країною щасливих людей.

Уперед до нових звершень!

Петро ПОРОШЕНКО.

Telegram Channel