Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
Голова Волиньради похвалився здобутим науковим ступенем

Недопад захистив дисертацію за спеціальністю «Фінанси, банківська справа і страхування».

Фото з фейсбуку посадовця.

Голова Волиньради похвалився здобутим науковим ступенем

Вік живи, вік учись

Голова Волинської обласної ради Григорій Недопад отримав диплом Доктора філософії.Луцького національного технічного університету зі спеціальністю «Фінанси, банківська справа і страхування».

Про це він повідомив на своїй сторінці у фейсбуці. 

Диплом йому вручила 1 вересня ректорка вишу Ірина Вахович, яка була його науковим керівником. 

Тепер, має право викладати

«Щиро вдячний за підтримку і супровід на складному, але захопливому науковому шляху.  Відтепер маю право здійснювати викладацьку діяльність. Та найголовніше – переконаний, що вчитися і опановувати нове потрібно упродовж всього життя. Адже в цьому полягає розвиток і успіх особистості. Щиро зичу всім, хто стали сьогодні до навчання, не лінуватися, здобувати цінні практичні знання і використовувати їх на користь собі й людям№», – написав він. 

Нагадаємо, у травні одіозний і скандальний нардеп від проросійської партії «Опозиційна платформа – За життя» Ілля Кива захистив дисертацію та став кандидатом наук із держуправління. Цей факт сколихнув наукову і не тільки громадськість України. Під час захисту народний депутат не зміг відповісти на питання, пообіцявши… надати відповідь у наступній науковій роботі. Його дисертація містила підроблені довідки; посилання на його наукові статті та виступи, яких не існує; вигадані терміни тощо. Однак 13 із 13 членів одноголосно проголосували «за».

 

 

Джерело: Фейсбук
Telegram Channel