Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Керманич збірної України Олександр Петраков про завтрашніх суперників-французів: «Такі ж люди, як і ми, хіба що жаб їдять...»

Отакої!

Фото REUTERS.

Керманич збірної України Олександр Петраков про завтрашніх суперників-французів: «Такі ж люди, як і ми, хіба що жаб їдять...»

Наш тренер сповнений неабиякого оптимізму

В. о. головного тренера збірної України Олександр Петраков поділився очікуваннями від поєдинку з Францією у матчі відбіркового турніру до ЧС-2022.

Слова коуча наводить YouTube-канал УАФ, інформує УНІАН.

«Сказав команді, що все попереду. Треба не засмучуватися, грати далі. Потрібно вигравати у Франції. Підбадьорив команду, сказав, що не треба нікого боятися, вони такі ж люди, як і ми. Хіба що вони жаб їдять, а ми - ні, ось і все», - сказав Петраков.

«Яремчук готовий грати завтра в повну силу. Степаненко відчуває себе добре, тренується на повну силу. Він буде завтра грати. Те ж саме стосується і Зубкова. Харатін теж відчуває себе добре, він підписав контракт з «Легією», у нього все добре, завтра побачимо», - додав керманич збірної.

Футбол - командний вид спорту, всі помиляються.

Також Петраков прокоментував помилки Олександра Караваєва, котрий багато почув критики на свою адресу після ганебної нічиї з Казахстаном:

«Футбол - командний вид спорту, всі помиляються. Запам'ятайте, у футболі до взяття воріт завжди призводить ланцюг помилок. Він багато відіграв за збірну, багато допоміг. Все буває в футболі, команда йому теж допомогла, щоб він відійшов. Ми на нього розраховуємо і рухаємося далі».

«Молоді хлопці слухали мене з відкритим ротом, тут потрібен інший підхід, вони вже титуловані гравці. Я багато з ними спілкуюся, вони мені багато допомагають, особливо такі досвідчені, як Пятов, Ярмоленко», - так Петраков пояснив відмінність між роботою у національній збірній та молодіжних командах.

Читайте також: Ті, кому 40, про пенсію можуть не мріяти?.

Telegram Channel