Курси НБУ $ 39.00 € 42.16
Українські десантники візьмуть участь у багатонаціональних тактичних навчаннях Saber Junction-2021 в Німеччині

Оце так!

Фото mil.gov.ua

Українські десантники візьмуть участь у багатонаціональних тактичних навчаннях Saber Junction-2021 в Німеччині

Буде представлено понад 20 країн

Воїни-десантники представлять Україну в багатонаціональному тактичному навчанні Saber Junction-2021 у Німеччині.

Як повідомляє УНІАН з посиланням на прес-службу Міністерства оборони, у навчанні, яке відбудеться в районі міста Хохенфельс, візьмуть участь кілька тисяч військовослужбовців з понад 20 країн-членів НАТО та інших держав.

Вони розпочнуться незабаром і проходитимуть на базі Багатонаціонального міжвидового центру з підтримки боєготовності (JMRC).

Україну представлятиме ротна тактична група 122-го окремого аеромобільного батальйону 81-ї окремої аеромобільної бригади Десантно-штурмових військ Збройних сил України.

Україну представлятиме ротна тактична група 122-го окремого аеромобільного батальйону 81-ї окремої аеромобільної бригади Десантно-штурмових військ Збройних сил України. Зазначається, що особовий склад даного підрозділу має чималий бойовий досвід, набутий в бойових діях з російсько-окупаційними військами в районі проведення АТО та ООС.

На даному етапі тривають заходи підготовки озброєння та військової техніки до участі у навчанні «Saber Junction – 2021». Українські десантники відпрацьовуватимуть навчально-бойові завдання спільно з підрозділами 2-го кавалерійського полку Збройних сил США.

Читайте також: На Волині чоловік хотів за 100 злотих прикордонникам швидше доїхати додому.

Telegram Channel