Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
На Горохівщині поховали воїна-захисника Олега Бартошука

Світла пам’ять воїну!

Волинь-нова

На Горохівщині поховали воїна-захисника Олега Бартошука

Від сумної новини засумували село Борочиче, Волинь, Україна.

В земному житті передчасно не стало Олега Бартошука –  чоловіка, який одним із перших став у ряди захисників своєї країни, коли почалася війна.

У 2014-2015 роках Олег Миколайович у Дебальцевому й Новогородському на Донеччині зі зброєю в руках бачився незламним перед ворогом. Служив у 1-му батальйоні територіальної оборони «Волинь».  Побратими кажуть, був надійним, комунікабельним, життєрадісним, завжди першим – у бою і дуже скромним у побуті.  За світлу людяну вдачу, товариськість і дружелюбність кликали його Олежиком.

Олег Миколайович мав заради кого воювати, працювати, мріяти. Як кожен батько, міг нескінченно милуватися донечками-розумницями тринадцятирічною Аліною і десятирічною Софієчкою. Ладен був життя віддати, аби дівчатка не бачили війни. Якби жив, разом із дружиною Олесею благословляв би на всіх стежках. Не судилося. 

6 січня 2022 року міг святкувати свій 45-річний ювілей

6 січня 2022 року міг святкувати свій 45-річний ювілей, але тепер довіку плакатимуть мама Галина Василівна і батько Микола Оксентійович, бо для батьків немає більшого в світі горя, як хоронити доньок і синів. Не переповісти, як за рідним сумує добропорядна родина, не розказати, скільки поваги було в очах десятків побратимів, які прийшли, приїхали зблизька та здалеку попрощатися з ним назавжди. Земля буде легкою цьому воїну. У розквіті сил він мріяв, що засіватиме її зерном, збиратиме врожаї, господарюватиме так, як годиться славному українському хліборобові. Не сталося. Тепер йому потрібна лише наша щира, вдячна молитва.

 

Читайте також:  Батько закрив собою доньку: відомі моторошні подробиці трагічної ДТП з фурою


 

Telegram Channel