Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
На Світязі пройшов транскордонний фестиваль «Озерна містерія» (Фото)

Іноземці відкрили для себе красу поліських озер.

Фото з фейсбук-сторінки Григорія НЕДОПАДА.

На Світязі пройшов транскордонний фестиваль «Озерна містерія» (Фото)

Захід не тільки захопив сотні учасників і глядачів, але і виконав важливу міжнародну місію – відкрив багатство озерного краю Волині для гостей із Польщі, для подальшого розвитку внутрішнього і зовнішнього туризму

Дійство відбулось у рамках проєкту «Українсько-польське поозер’я - край легенд: відкрий та насолоджуйся незвіданим» Програми транскордонного співробітництва «Польща-Білорусь-Україна 2014-2020», яка впроваджується за фінансової підтримки Європейського Союзу. Про це інформує на своїй сторінці у фейсбуці голова Волинської обласної ради Григорій Недопад.

Щира подяка гміні Влодава за партнерство і реалізацію програми. А величезна кількість глядачів фестивалю як у Польщі, так і в нас на Волині тільки підтверджує, наскільки потрібні людям такі заходи, що об’єднують, дозволяють проявити свої таланти і творчість, стирають кордони і пропагують озерний відпочинок.

Озеро Пісочне й Світязь для польських партнерів стали справжнім відкриттям.

Масовість і видовищність фестивалю надихають до подальших дій для організації таких заходів у майбутньому, аби все більше людей відкривали для себе красу Волині. І дуже важливим є залучення іноземних представників, які дійсно були глибоко вражені побаченим. Озеро Пісочне й Світязь для польських партнерів стали справжнім відкриттям. І в подальшому все більше іноземних туристів відкриватимуть для себе красу поліських озер. Ми ж будемо працювати над розвитком інфраструктури краю, поліпшувати її, аби відпочинок ставав комфортнішим і при цьому не втрачав своєї автентичності та природності.

Голова Волинської обласної ради Григорій Недопад висловив подяку усім учасникам і організаторам фестивалю. Пророблена велика робота, яку оцінили в Польщі й Україні, яка запам’ятається кожному, хто розділив і доповнив це свято.

Telegram Channel