Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
На день народження Татарова приїхали правоохоронці, пов’язані з розслідуванням його справи (Відео)

Олег Татаров.

Фото УП.

На день народження Татарова приїхали правоохоронці, пов’язані з розслідуванням його справи (Відео)

На святкування дня народження заступника голови Офісу президента Олега Татарова з’їхалось більше десяти топ-посадовців силових відомств – зокрема ті, що були пов’язані з розслідуванням справи Татарова

Про це пише «Українська правда».

На свято прибув заступник голови національної поліції України та начальник головного слідчого управління  Максим Цуцкірідзе. У тещі Цуцкірідзе є кілька об’єктів нерухомості в ЖК на Печерську, де мали отримати квартири нацгвардійці у справі «УкрБуд». Слідство встановило що, Татаров у 2017 році, коли працював юристом в «УкрБуд», яка на той час належала екснардепу Максиму Микитасю, брав участь у передачі хабаря посадовцю криміналістичної установи МВС.

Саме Цуцкірідзе, перебуваючи на високих посадах у МВС, допомагав юристу «УкрБуд» Татарову вирішувати проблеми «УкрБуд» з Міністерством внутрішніх справ. 

Сам Микитась в інтерв’ю «Українській правді» зазначив, що саме Цуцкірідзе, перебуваючи на високих посадах у МВС, допомагав юристу «УкрБуд» Татарову вирішувати проблеми «УкрБуд» з Міністерством внутрішніх справ. 

 

 Крім того, на день народження Татарова прибув заступник генпрокурорки Ірини Венедіктової Олексій Симоненко, який передав справу Татарова від НАБУ до СБУ.

 

 Читайте також: У Зеленського намагаються «відмазати» Трухіна від ДТП, бо він причетний до роздачі зарплат у конвертах - ЗМІ​.

Реклама Google

Telegram Channel