Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
«Ця пружина вилетить проти вас» - нардеп з Волині про терор Зеленського проти Кличка

Ігор ГУЗЬ.

Фото Кордон.

«Ця пружина вилетить проти вас» - нардеп з Волині про терор Зеленського проти Кличка

Офіс президента тероризує столичну владу, щоб змусити Кличка публічно відмовитись від президентських амбіцій

Про це заявив народний депутат, член Комітету з питань організації державної влади Ігор Гузь під час розгляду проєкту Закону «Про місто Київ – столицю України».

«Ситуація, яку ми зараз бачимо по Кличку, вона носить абсолютно політичний підтекст. І в цій країні всі, хто розбирається в політиці, розуміють, що Офіс президента, Зеленський, Єрмак, «Слуга народу» хочуть примусити Кличка публічно відмовитись від президентських амбіцій. Я не є в команді Кличка, я представляю іншу політичну силу. Але мені особисто, як людині демократичних поглядів, яка стояла на Майдані, категорично не подобається, що чинна влада створює терор Київській міській раді. Кожен тиждень десятки обшуків. При чому, ви розумієте, як це робиться. Там рік нічого не було, а потім натискається в Офісі президента кнопка і починається шквал оцих всіх процесів», - зазначив Гузь.

Вони вбачають в ньому конкурента. Тому, мовляв, ти нам не даєш публічної обіцянки не йти на вибори президента, ми тобі, значить, піднімаємо законопроєкт - на тобі.

Нардеп наголосив на тому, що законопроєкт «Слуг народу», який скорочує повноваження мера столиці, є тиском на Віталія Кличка.

«Те саме стосується цього законопроєкту. Вони вбачають в ньому конкурента. Тому, мовляв, ти нам не даєш публічної обіцянки не йти на вибори президента, ми тобі, значить, піднімаємо законопроєкт - на тобі. Будемо розвивати тему з КМДА і так далі. Хоча два роки цього законопроєкту не було», - зазначив політик.

Гузь публічно звернувся до «Слуги народу» і закликав припинити незаконні дії.

«Я хочу, щоб «Слуги народу» знали, що такі речі рано чи пізно, особливо за півроку до виборів – парламентських чи президентських – як пружина зіграють проти Зеленського, проти партії. Треба шукати інші інструменти, ніж примушувати ховатися в кутку. Ви повинні розуміти, що сьогодні дуже багато людей дивляться на цю ситуацію. Якщо ви хочете поставити в стійло мера столиці, повірте, маса людей, органів місцевого самоврядування дивляться на цю ситуацію. І рано чи пізно ця пружина вилетить проти вас», - підсумував він.

Читайте також: Журналісти не мають права замовчувати «вагнергейт», бо це зрада української армії – Ірина Геращенко​.

Telegram Channel