Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
«З сокирою за мною гонився»: сусідка розповіла про лучанина, який зарізав друга

Триває слідство.

Фото volyn.com.ua.

«З сокирою за мною гонився»: сусідка розповіла про лучанина, який зарізав друга

Трагедія сталася увечері 8 вересня на вулиці Боженка

У Луцьку в результаті конфлікту чоловік зарізав сусіда. 

Журналісти 12 каналу побували на місці подій.

Він нап’ється, то вона втікає. Колись бив ше її так, що ми мали, на що дивитися.

Про 44-річного чоловіка, якого підозрюють у вбивстві, сусідка Ніна говорить неохоче. Зізнається: від нього натерпілися і діти, і дружина.

«Він нап’ється, то вона втікає. Колись бив ше її так, що ми мали, на що дивитися. Чоловік цей ніде не робить. Тут із сокирою недавно за мною гонився», – розповідає жінка.

Біля будинку, де сталася трагедія, досі не прибрали медичні рукавички, а на паркані помітні сліди крові.

Ще одна місцева мешканка ділила двір із убитим протягом 13 років. Розповідає: померлий проживав у будинку із неповнолітньою донькою. Дружина – постійно на заробітках у Польщі.

Читайте також: Чоловік жорстоко вбив жінку на першому побаченні: у поліції розкрили моторошні деталі.

«Вони жили, але потім розійшлися. Але дитина була, дитина при ньому. І він її в школу, зі школи возив. Ну бо мама була в Польщі на роботі», – розповідає сусідка.

Того вечора дівчинка була в сусідньому будинку – бавилась із донькою людини, яку сьогодні підозрюють у вбивстві. Було вже пізні й батько саме йшов забирати дитину додому, а зустрів ножа.

У Луцькій міській лікарні кажуть: виклик надійшов після 22 години.

«Був доставлений пацієнт середнього віку. Чоловік із колото-різаною раною в області серця. Був взятий в операційну. На жаль, поранення було таке, що несумісне з життям. Він помер», – коментує Андрій Смольянінов, заступник директора Луцької міської клінічної лікарні.

У поліції кажуть: 44-річного лучанина, який встромив ножа у груди сусіду, затримали. За цим фактом триває досудове розслідування, розпочате за ч.1. ст. 215 ККУ. Йдеться про умисне вбивство. Йому загрожує від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Telegram Channel