Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Чоловік жорстоко вбив жінку на першому побаченні: у поліції розкрили моторошні деталі

Тривають слідчі дії.

Фото ДКР НПУ.

Чоловік жорстоко вбив жінку на першому побаченні: у поліції розкрили моторошні деталі

Жертва познайомилася із майбутнім вбивцею за кілька годин до смерті

У Вінницькій області правоохоронці затримали чоловіка за жорстоке вбивство 37-річної жінки, з якою він щойно познайомився.

Деталі зухвалого злочину розповіли в Департаменті карного розшуку Нацполіції.

Як повідомляється, тіло жінки з ознаками насильницької смерті виявили в квартирі. Їй було завдано сім ножових ударів в ділянки серця та легенів. За результатами слідчо-розшукових дій було встановлено, що злочин скоїв 41-річний місцевий мешканець.

Зловмисник зізнався, його затримали й помістили до слідчого ізолятора.

«Наразі з’ясовано, що потерпіла за декілька годин до вчинення злочину познайомилася з майбутнім вбивцею. Під час спільного відпочинку сам-на-сам у них виникла конфліктна ситуація і зловмисник наніс жінці декілька ударів ножем, залишив помирати. Після цього поганець намагався уникнути відповідальності, викинув закривавлений одяг тощо. Заради конспірації «розумник» навіть позбувся власної бороди та вус», - розповіли в поліції.

У скоєному зловмисник зізнався, його затримали й помістили до слідчого ізолятора. Згодом чоловіку оголосять підозру й оберуть запобіжний захід.

Як раніше повідомляв УНІАН, під Києвом чоловік ледь не вбив знайомого, в ліжку з яким «застукав» свою дружину.

Читайте також: «Вела щоденник, в якому розписала плани вбивства»: подробиці стрілянини у школі, яку влаштувала 19-річна дівчина.

Реклама Google

Telegram Channel