Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
На Волині суд призначив покарання власниці собацюри, який відібрав у дітей і прокусив футбольний м'яч

Ото звірота!

Ілюстративне фото fraza.com

На Волині суд призначив покарання власниці собацюри, який відібрав у дітей і прокусив футбольний м'яч

Дама вигулювала свого пса без намордника та повідка

На Волині поліція склала протокол на жінку, собака якої пошкодив чужий м’яч. Інцидент стався на стадіоні школи у Володимирі-Волинському. Там жінка вигулювала фрацузького бульдога без намордника та повідка. Суд визнав жінку винною і призначив їй усне зауваження, інформує zaxid.net.

Як йдеться у постанові Володимир-Волинського міського суду від 3 вересня, інцидент стався 4 червня на стадіоні 5-ї школи у Володимирі-Волинському. Там жінка вигулювала собаку породи французький бульдог без намордника та повідка. У якийсь момент пес пошкодив чужий футбольний м’яч.

Жінка вигулювала фрацузького бульдога без намордника та повідка.

Щодо цього інциденту поліція склала адмінпротокол, який направила до суду. У суді обвинувачена свою вину визнала. Також виявилось, що потерпіла сторона не має ніяких претензій до власниці собаки.

Суд визнав жінку винною у вчиненні правопорушення за ч.2 ст. 154 КУпАП (вигулювання собак без повідків чи намордників, що спричинило шкоду майну людей). Санкція статті передбачає штраф до 85 грн з конфіскацією тварин. Втім, суддя Андрій Каліщук вирішив обмежитись усним зауваженням, оскільки вчинене адмінправопорушення було малозначним.

Читайте також: У відпустці трагічно загинув 31-річний капітан поліції (Фото).

Telegram Channel