Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
«Відверта брехня»: у Порошенка відреагували на розслідування ТСК щодо «вагнерівців»

«Петро Порошенко готовий дати покази СБУ, але вона за 13 місяців не провела жодної слідчої дії із розслідування злочину».

Фото із сайту prm.ua.

«Відверта брехня»: у Порошенка відреагували на розслідування ТСК щодо «вагнерівців»

І заявили, що експрезидент готовий дати покази СБУ у цій справі

У партії п’ятого президента Петра Порошенка «Європейській Солідарності» відреагували на звіт роботи ТСК Верховної Ради щодо «вагнерівців» та заявили, що глава комісії Мар’яна Безугла «поширила відверту брехню».

Про це інформує прес-служба «Європейської Солідарності».

«Саме п’ятий президент Петро Порошенко санкціонував початок спецоперації проти т.зв ПВК Вагнера. Так само як саме президент Зеленський завалив її фінал, перекресливши ризиковану високофахову роботу українських спецслужб.

Володимир Зеленський визнав, що попередив Лукашенка. Невже це не підстава, щоб допитати його?

ПсевдоТСК винятково з вірних «Слуг», у роботі якої сьогодні не брала участі жодна інша фракція чи депутатська група,  має одну мету – прикрити і захистити зрадників в Офісі Президента.

Тому «Європейська Солідарність» не брала і не братиме участі в їхній  виставі. Ми вимагаємо голосування повноважної ТСК за участі усіх політичних сил парламенту, за винятком проросійської ОПЗЖ».

Володимир Зеленський визнав, що попередив Лукашенка. Невже це не підстава, щоб допитати його?

«ТСК – це інструмент опозиції. Влада мала би розслідувати зрив спецоперації силами правоохоронних органів насамперед СБУ. 

Петро Порошенко готовий  дати покази СБУ, але вона  за 13 місяців не провела жодної слідчої дії із розслідування злочину. Це означає, що Служба, замість того щоб встановити істину і захистити державу, ховає кінці в воду і покриває злочинців. Не вийде. Надто багато слідів і свідків. І злочин –  без терміну давності».

Читайте також у нас: «Нардеп Микола Величкович: «Мета сьогоднішнього «засідання ТСК по «вагнергейту» витягнути Зеленського з-під статті про державну зраду».

Telegram Channel