Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Лави 14-ої бригади поповнили випускники вищих військових навчальних закладів (Фото)

Звитяжної служби!

Фото: 14 окрема механізована бригада імені князя Романа Великого.

Лави 14-ої бригади поповнили випускники вищих військових навчальних закладів (Фото)

Здобутий досвід офіцери зможуть використати в подальшій службі в пункті постійної дислокації військової частини і в районі проведення ООС

У 14 окремій механізованій бригаді імені князя Романа Великого завершилися навчально-методичні збори з офіцерами - цьогорічними випускниками вищих військових навчальних закладів, які нещодавно поповнили лави нашої Князівської бригади.

Впродовж тижня «молоді лейтенанти» перевіряли та вдосконалювали свої знання і навички з вогневої, тактичної, технічної, інженерної, фізичної підготовки, тактичної медицини

Впродовж тижня «молоді лейтенанти» перевіряли та вдосконалювали свої знання і навички з вогневої, тактичної, технічної, інженерної, фізичної підготовки, тактичної медицини.

Здобутий досвід офіцери, спираючись на рекомендації та поради, отримані під час підведенням підсумків зборів, зможуть використати в подальшій службі в пункті постійної дислокації військової частини і в районі проведення ООС як для особистісного фахового росту, так і в роботі з особовим складом. Впевнені, що нашим «молодим» побратимам усе вдасться.

Реклама Google

Telegram Channel