Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Яким буде проспект Грушевського після ремонту: паркомісця, велодоріжки, дерева, але без... громадського транспорту (Фото)

Гарно, але доведеться коригувати кількість смуг.

Фото: facebook.com/NazUrbanism.

Яким буде проспект Грушевського після ремонту: паркомісця, велодоріжки, дерева, але без... громадського транспорту (Фото)

Франківська команда Urban Progress розробила концепцію оновлення проспекту Грушевського в Луцьку

Згідно з концепцією, три смуги проїжджої частини зменшаться до однієї, зате з'являться легальні паркомісця, широкі хідники, велодоріжки та багато озеленення. Про це повідомляють у фейсбук-спільноті Націонал-Урбанізм.

«Виглядає круто, хоча, є й питання. Справа в тім, що проспектом курсує громадський транспорт. На рендері його забули намалювати, але в реальності йому треба їхати. Бажано, виділеною смугою. Якої нижче теж не видно.

Справа в тім, що проспектом курсує громадський транспорт. На рендері його забули намалювати, але в реальності йому треба їхати.

Втім, наразі це лише передпроєктна пропозиція згідно з побажаннями замовника.

Щодо проспекту ще будуть проведені деякі дослідження, після яких кількість смуг і виділенок коригуватиметься. Врешті-решт, по одній з кожного боку тут можна додати навіть без особливих втрат з боку озеленення та вело- й пішохідної зон.

Загалом же концепція розроблена доволі якісно. А за правильні велосипедні доріжки, відділені від тротуару широкою зеленою зоною, та переїзди окремий респект», - йдеться у повідомленні.

Telegram Channel