Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Пристаркуватий рецидивіст зґвалтував онуку своєї співмешканки

Немає слів...

Ілюстративне фото sexology.org.ua

Пристаркуватий рецидивіст зґвалтував онуку своєї співмешканки

Бузувірство сталося на Херсонщині

Сьогодні вночі до поліції звернулася 35-річна мешканка одного із сіл Херсонського району і повідомила про зникнення її 12-річної доньки. Оперативники відпрацювали всі можливі версії подій та встановили, що декілька годин тому дитина самостійно сіла до автомобіля, який належить співмешканцю бабусі. Також встановили, що чоловік раніше судимий за вчинення злочину проти статевої недоторканості, повідомляє Департамент карного розшуку Національної поліції.

Працівники кримінальної поліції із використанням можливостей оперативних служб, у взаємодії з колегами-поліцейськими невідкладно провели комплекс заходів і поза населеним пунктом зупинили вказаний автомобіль.

У транспортному засобі перебувала злякана зникла дівчинка, яка у подальшому повідомила, що бабусин співмешканець заманив її у авто, відвіз за межі населеного пункту, де зґвалтував.

Водій, у свою чергу, намагався втекти, однак був затриманий на місці. У транспортному засобі перебувала злякана зникла дівчинка, яка у подальшому повідомила, що бабусин співмешканець заманив її у авто, відвіз за межі населеного пункту, де зґвалтував. Свій телефон та телефон малолітньої потерпілої поганець зазделегідь вимкнув з метою конспірації.

Нелюд у скоєному зізнався, наразі його затримано у порядку статті 208 КПК України.

Читайте також: Чоловік жив з трупом матері цілий рік, аби отримувати її пенсію.

Telegram Channel