Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Дітки пройшли багато випробувань: показали, хто став першими відвідувачами «МакДональдсу» в Луцьку (Фото)

Ось хто справді заслуговує на радість!

Фото з фб-сторінки Руслана Теліпського.

Дітки пройшли багато випробувань: показали, хто став першими відвідувачами «МакДональдсу» в Луцьку (Фото)

Заклад у Луцьку офійціно відкрили 11 вересня, але вже перед цим тут зустріли почесних маленьких гостей

Напередодні офіційного відкриття першими клієнтами цього всесвітньо відомого закладу стали почесні гості – дітки, на долю яких випало чимало випробовувань: «сонячні діти», підлітки з вадами зору, а також ДІТИ НЕБЕСНОГО ЛЕГІОНУ – разом з мамами заклад люб’язно прийняв, показав і ситно нагодував понад 100 осіб. Про це на своїй сторінці у Фейсбуці повідомив волонтер Руслан Теліпський. «У дітей розбігались очі від побаченого, а від скуштованих різних продукцій настрій був винятково казковий. Було і чимало осіб, що вперше спробували ці популярні страви і завітали до мережі ресторану зі швидкого приготування. Дітям дуже сподобався інтер’єр закладу, який люб’язно представив сам директор – пан Василь. Він повідав малятам і підліткам, що це найбільший ресторан МакДональдз з МакДрайвом в Україні. І що тут можуть розмістити майже 250 осіб одночасно, а також те, що заклад працюватиме цілодобово», - йдеться у повідомленні.

Після дегустації страв на вибір компанії керівництво запропонувало дітям замовляти на власний вибір будь-що зі всього переліку продукції. Такого свята, бурхливих оплесків і піднесеного настрою у дітей ще ніколи не було.

А після дегустації страв на вибір компанії керівництво запропонувало дітям замовляти на власний вибір будь-що зі всього переліку продукції. Такого свята, бурхливих оплесків і піднесеного настрою у дітей ще ніколи не було. Вони вже встигли заприятелювати з персоналом і довго не розходились по домівкам. А їхня щира вдячність і захват – віддзеркалювались в обіймах і щирих посмішках на обличчі.

«Дякуємо керівництву ТРЦ ПортCity Lutsk за таку гарну ініціативу і можливість зробити життя цих дітей і їхніх мам хоч трішки щасливішими! Спасибі Наталії Василівні Антоненко за дружбу і плідну співпрацю в рамках соціального проєкту «Тому що не байдуже»! А також раді знайомству з новими друзями, луцьким рестораном МакДональдз! Дякуємо за вашу небайдужість до доль цих діток, високий професіоналізм всього персоналу – від директора до охоронця, святковий настрій, дружні посмішки та постійну привітність!» - резюмував Руслан Теліпський.

Нагадаємо, що У Луцьку запрацював легендарний «МакДональдс» (Фото).

Telegram Channel