Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
COVID-19 почав убивати... тварин

Отакої...

Фото УНН.

COVID-19 почав убивати... тварин

Перші випадки смерті тварин через COVID-19 підтвердила Монголія

Результати лабораторних тестів показали, що COVID-19 став причиною смерті двох бобрів в Монголії, повідомило в середу Головне управління ветеринарної служби країни, передає агентство Xinhua, інформує УНН.

«Два бобра загинули при загадкових обставинах в нашій країні в минулому місяці, і результати лабораторних досліджень показали, що причиною смерті став COVID-19», - повідомив Xinhua експерт Адіясурен Тувшинбаяра.

У семи бобрів, інфікованих «Delta» варіантом COVID-19, проявилися кілька симптомів, включаючи кашель, нежить і липкі очі

За даними Національного центру зоонозних захворювань (NCZD) ​​країни, мертві бобри були з Центру розведення бобрів при Департаменті навколишнього середовища столиці Улан-Батора, і ще у семи бобрів цього центру був позитивний результат на коронавірус.

Боброві ранчо цього центру дали позитивний результат на COVID-19 в серпні, і бобри, можливо, заразилися вірусом від своїх власників ранчо, сказав Xinhua Ньямдорж Цогбадрах, директор NCZD.

За словами Цогбадраха, у семи бобрів, інфікованих «Delta» варіантом COVID-19, проявилися кілька симптомів, включаючи кашель, нежить і липкі очі, додавши, що бобри повністю вилікувалися від хвороби завдяки належному лікуванню.

Крім бобрів, країна підтвердила, що у двох домашніх кішок був позитивний результат на COVID-19.

Читайте також: В Ізраїлі від COVID-19 помер лідер антивакцинаторів.

Telegram Channel