Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Недоглянутий та у синцях: батьки та брати лупцювали хлопчика з інвалідністю

Триває слідство.

Фото Pixabay.

Недоглянутий та у синцях: батьки та брати лупцювали хлопчика з інвалідністю

Хлопчика зачиняли в окремій кімнаті та не доглядали за ним

На Чернігівщині з родини вилучили 3-річного хлопчика через побої та недогляд.

Як повідомили в секторі комунікацій Головного управління Нацполіції, до поліції надійшло анонімне звернення про знущання батьків над дитиною. У документі йшлося про те, що хлопчика систематично б’ють батьки та брати.

У хлопчика є деякі проблеми зі здоров’ям, тому мати вирішила закривати його в окремій кімнаті.

«За дитиною, дійсно, доглядали неналежним чином. У хлопчика є деякі проблеми зі здоров’ям, тому мати вирішила закривати його в окремій кімнаті», - повідомили в поліції.

Хлопчика вилучили з родини та помістили до Прилуцького обласного будинку дитини «Надія».

Читайте також: Бив палкою: від агресивного батька врятували п'ятьох дітей.

Поліцейські склали на матір протокол за невиконання обов’язків щодо виховання дітей (ст. 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення).

Як розповіли УНІАН жителі Городнянської громади, ця родина має дітей віком 5, 3 та 2 років. Зараз жінка знову вагітна. Батьки не мають постійного місця роботи, тільки тимчасові заробітки. Коли батько випиває, стає агресивним, його побоюються всі сусіди на вулиці. Середній у родині хлопчик народився з вадою здоров`я, зараз дитина має інвалідність. Мати не хотіла забирати його навіть із пологового, але під впливом родичів не залишила там. Однак у родині дитину, як говорять місцеві, не любили. Дитина була недоглянута і часто в синцях.

Telegram Channel