Курси НБУ $ 38.97 € 42.45
У День села щасливчикам дісталися два причепи дров (Фото)

Свято з піснею,забавами і подарунками.

Фото: Шацька селищна рада - об'єднана територіальна громада.

У День села щасливчикам дісталися два причепи дров (Фото)

В Положеві Шацької громади відсвяткували День села

12 вересня в Положеве відбувся Дня села. Колоритне місцеве свято, започатковане декілька років тому, об’єднало в яскравих заходах і молодих, і літніх людей, і численних гостей.

Зі сцени на відкритому майданчику в центрі села присутніх вітали Богдан Тимошук, секретар Шацької селищної ради, староста Олександр Кусько, митрофорний протоієрей Михайло Цвинкилевич, настоятель Свято-Дмитрівського храму ПЦУ села Самійличі, отець Богдан Іващук, настоятель храму Преображення Господнього УГКЦ села Положеве, Валентина Ханзерук, директорка Шацького будинку культури.

Цього дня мешканці Положева отримали чудові подарунки в різних номінаціях, мали можливість зробити на пам'ять світлини біля вишуканої фотозони, придбати лотерейні білети і виграти гарні призи.

Насичену концертну програму з піснями, музичними композиціями та дотепним гумором представили глядачам аматори з села Положеве на чолі з завідувачкою місцевою клубу Людмилою Березовською: фольклорний колектив «Вербиченька», гурт «Мелодія», Анна Іващук, Марія Іващук, дуети у складі Анастасії та Ольги Степанюків, Юлії та Олександри Омельчуків, Галини Степанюк і Галини Яльницької. Оплесками зустрічали і співаків з Шацька: народний ансамбль «Молодички» та Анатолія Павлея, начальника відділу культури управління «Центр розвитку громади».

Цього дня мешканці Положева отримали чудові подарунки в різних номінаціях, мали можливість зробити на пам'ять світлини біля вишуканої фотозони, придбати лотерейні білети і виграти гарні призи (щасливчикам дісталися праска і два причепи дров), насолодитися смаком страв виїзної кухні. Не сумували і наймолодші жителі села – їх розважали аніматори з шацького святкового агентства «Milky Way».

Як і передбачалося, День села став чудовою нагодою для селян, щоб відпочити від буденних клопотів, розважитися, поспілкуватися з односельцями й отримати заряд гарного настрою.

Джерело: Шацька селищна рада - об'єднана територіальна громада
Telegram Channel