Курси НБУ $ 39.57 € 42.12
Цифровий ковідний сертифікат буде дійсним 12-місяців

Для тих, хто буде генерувати сертифікат «умовно із кінця вересня, він буде один і діятиме рік».

Фото ДУ «Волинський ОЦКПХ МОЗ.

Цифровий ковідний сертифікат буде дійсним 12-місяців

Наказом МОЗ України № 1931 від 10 вересня 2021 року «Про введення в дію Рішення оперативного штабу Міністерства охорони здоров’я України з реагування на ситуації з поширення інфекційних хвороб, яким можна запобігти шляхом вакцинації від 30 серпня 2021 року» продовжено термін дії цифрового ковідного сертифікату про завершений курс вакцинації

Коли у вас буде збігати термін дії такого сертифікату, треба буде в додатку відмовитися від сертифікату, який у вас був підвантажений, і згенерувати новий.  

 В Україні сертифікат про вакцинацію від COVID-19 діятиме рік від часу вакцинації, але його необхідно поновлювати, повідомив головний санітарний лікар України Ігор Кузін: «Є два види сертифікату: міжнародний і внутрішній… І внутрішній, і міжнародний сертифікати зараз видаються на пів року. Коли у вас буде збігати термін дії такого сертифікату, треба буде в додатку відмовитися від сертифікату, який у вас був підвантажений, і згенерувати новий. Новий буде також діяти пів року», – сказав Кузін, інформує ДУ «Волинський ОЦКПХ  МОЗ.

Він додав, що для тих, хто буде генерувати сертифікат «умовно із кінця вересня, він буде один і діятиме рік».

Читайте також: Через небезпеку «червоної зони» скликають позачергову сесію Волинської обласної ради​.

Telegram Channel