Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
«Давно назрівало»: українець пояснив убивство 3-річного сина «помстою»

Тривають слідчі дії.

Скріншот з відео.

«Давно назрівало»: українець пояснив убивство 3-річного сина «помстою»

Сусіди переконують, що сім’я здавалася цілком нормальна

Підозрюваний у вбивстві власного 3-річного сина, якого знайшли мертвим з пакетом на голові у лісосмузі на Сумщині, дав свідчення й зізнався у вчиненому злочині.

Про це йдеться у сюжеті ТСН, передає УНІАН.

Матір загиблого Олексійка заявила, що у її чоловіка були психічні розлади. Хоча, за твердженням дирекції садочка, який відвідувала дитина, ознак хвороб дорослий не мав. Також педагогам невідомо про довідки, які засвідчували б якісь розлади у чоловіка.

Дітей він завжди на руках носив. Така сім’я була — ні крику, нічого.

Сусіди переконують, що сім’я здавалася цілком нормальна. Матір Олексійка доглядала за наймолодшою дитиною, тому хлопчика покидала на чоловіка.

Читайте також: Авто пролетіло перед носом: чоловік дивом врятувався від страшної ДТП, момент потрапив на камеру (Відео).

«Дітей він завжди на руках носив. Така сім’я була — ні крику, нічого», – вважають знайомі родини.

Привітно про батька відгукуються й у садочку, оскільки саме він постійно забирав Олексія додому. А ось сам підозрюваний зізнався, що вже давно обмірковував вбивство сина.

«Це вже давно назрівало, ще рік тому хотів вивезти і залишити, але не залишив. Помстився йому за молодшого брата. Він його два рази мало не скалічив, мало не розбив голову», – заявив чоловік.

Наразі з підозрюваним працюють слідчі. Експерти встановлюють причину смерті Олексійка. У день, коли знайшли його тіло, хлопчику мало виповнитися 4 роки.

Telegram Channel