Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Перший день народження без мами. Алла Мазур поділилась чуттєвими сімейними фото

Найрідніші!

Фото зі сторінки Алли МАЗУР у Facebook.

Перший день народження без мами. Алла Мазур поділилась чуттєвими сімейними фото

До сліз...

Відома українська телеведуча Алла Мазур вирішила зробити сімейний фейсбук-альбом з родинними фотографіями. До такого рішення її підштовхнули ведучі «Сніданку з 1+1», яким телезірка у свій день народження, 16 вересня, розповіла про свою маму, яка нещодавно померла.

Алла Мазур з мамою у Києві, 2005 рік
Фото: Алла Мазур/Facebook 

 

 «Зроблю такий собі фейсбук-альбом для нас. Світлі сонячні спогади… Можливо, когось надихнуть вони сьогодні помиритися, сказати «люблю» найріднішим. Подзвоніть батькам, зробіть разом фотосесію - не на бігу на телефон, а красиво, для альбому… Потім кожне таке фото – на вагу золота», – написала Мазур у дописі зі світлинами.

«Це перший мій день народження без мами... Але відчуваю її поруч щомиті. Люблю тебе, мамочко. Татусю, братику Сашо, мій синочок – ви мої найдорожчі, люблю вас і обіймаю. Нехай ці спогади зігріють нас і підтримають…», - з такими ніжними словами звернулася Алла Мазур до найрідніших людей.

Майбутня телезірка з батьками.

 

 «Це чорно-біле фото – моє улюблене. Батьки тут зовсім молоді, такі красиві. Мені тут - років 6-ть. Брат іще не народився. Дивлюся на маму - модну, елегантну жінку… І навіть важко уявити, що вона рано втратила батьків. Їі батько був поранений на фронті. Її мама - недовго пережила коханого чоловіка. І оця смілива дівчинка – вона просто втекла із села, бо її хотіли видати заміж за нелюбимого. Втекла і сама поступила в медичне училище. Рішучою жінкою була моя мама…», – розповіла Мазур.

Мама Алли Мазур працювала медичною сестрою в дитячому відділенні

 

 «Ну а хто ж у нас в лікарнях ходить з фотоапаратом? Очевидно, хтось із батьків цього хлопчика зробив знімок... Діти маму дуже любили. Я це бачила, коли малою приходила до неї на роботу: як вони кидалися до неї обніматися. Тому що вона любила дітей, і вони відчували це. У неї така легка була рука, вона легко робила уколи. Словом, була їхня улюблена тьотя Марія. Вона ще й мої іграшки переносила потихеньку з дому в лікарню...», – згадує Алла Мазур.

Алла Мазур дуже схожа на маму.

 

 «Ми з мамою у Києві. Ситуація теж рідкісна, бо – відпочинково-прогулянкова. Моя мама, як і всі наші мами, завжди знаходила собі роботу, тому часу на прогулянки просто було мало. Батьки переїхали в Київ впритул до Помаранчевої Революції, уже восени. Мама з батьком часто бували на Майдані, переживали за всіх. Ми всією родиною ходили на Майдан в день інавгурації Ющенка... Ну, а це – вже літні спогади. 2005-й рік. І, на щастя, трапився хтось, хто нас з мамою сфотографував. Нам часто говорили, що ми схожі. І зовнішність, і тривалий час навіть зачіска. Цю зачіску, яка скількись-там років у мене була, – це мамуся подарувала, бо у нас однакове таке кучеряве і достатньо жорстке волосся», – розповіла телеведуча.

Алла Мазур вперше показала фото свого брата.

 

 «А на цій світлині фотографом працювала я. Тому мене в кадрі тут немає, але є мама, батько, брат Олександр. Це один з багатьох світлих щасливих моментів. Ми святкували 70-річчя папи. Десь писали, що я ніби приховую брата, Вікіпедія взагалі довго твердила, що у мене сестра… А у нас із Сашком дуже дружні і гарні стосунки. Я дуже їх ціную. І право брата на приватність – також», – поділилась телезірка.

Також Мазур показала кілька світлин із подорожей з сім’єю за кордоном. «Тішуся, що вдалося маму все-таки ще повозити трошки по світу…», – каже вона.

Світлини з сином Артемом теж не лишилися поза увагою.

 

 Алла Мазур розповіла, що торік син Артем захопився трюковим самокатом і зараз вже досить крутий самокатер. «Але водночас – підлітковий вік! І вмовити його на фото цього 1-го вересня – вже не вдалося.

Найрідніші!
Найрідніші!

 Відстоює свою незалежність, любить висловити власну позицію. Мені цікаво почути його міркування про життя, хоч ми й нерідко сперечаємось. Але я уважно слухаю його, терпляче підбираю аргументи, намагаюсь не тиснути. Бо, як мені пояснили, цей період «сепарації» діти мусять пройти. І добре, коли це відбувається вчасно. Іноді він навіть дивує мене своєю мудрістю. І тішить, що коли разом переглядаємо ці дитячі фотки - він тане, і свою «захисну кольчугу» знімає», – каже телеведуча.

 
 

 «Ось ці світлі миті життя – це справді те, що може об’єднати і втішити нас навіть у важкі хвилини. Бережімо їх – і не забуваймо фіксувати. Мами, тата, кохані, діти, бабусі, дідусі, друзі, - всі,хто посварився чи образився сьогодні, - помиріться, скажіть один одному «люблю». Можливо, якраз ваші спільні світлини допоможуть вам виправити ситуацію. Бо найдорожче в житті кожного з нас - це родинне коло. Ті, хто нас любить і завжди поряд», – підсумувала Алла Мазур.

Нагадаємо, що українська телеведуча розповіла про боротьбу з онкологією. Алла Мазур перемогла рак і тепер ділиться своїм досвідом, надихає інших на боротьбу з недугою. У свій день народження телезірка опублікувала надихаючий пост і показала обкладинки жіночого глянцю, на яких позує в новому образі. 

Читайте також у нас: «Чиновники залатали дірку у стелі національним прапором: користувачі соцмережі шоковані​».

Джерело: glavcom.ua
Telegram Channel