Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
У колонії на Волині планують мати найкращий розплідник  для утримання службових собак (Фото)

Собаки живуть у гарних умовах.

Фото: Маневицька Виправна Колонія.

У колонії на Волині планують мати найкращий розплідник для утримання службових собак (Фото)

В ДУ «Маневицька виправна колонія (№42)» проведено косметично-ремонтні роботи розплідника для утримання службових собак

З метою виконання календарного плану основних заходів службової діяльності підрозділів охорони, інженерно-технічних засобів охорони, зв’язку та інформатизації, пожежної безпеки, озброєння та воєнізованих формувань у 2021 році та забезпечення належного проведення І-го етапу огляду-конкурсу на кращий розплідник для утримання службових собак у підпорядкованій установі проведено косметичні та ремонтні роботи приміщень розплідника для утримання і дресирування (тренування) службових собак. Зокрема, приведено у відповідність тренувальні споруди, виконано заплановані заходи з побілки та фарбування будівель та споруд розплідника, території дресирувального майданчика.

Приведено у відповідність тренувальні споруди, виконано заплановані заходи з побілки та фарбування будівель та споруд розплідника, території дресирувального майданчика.

Нагадаємо, днями на базі державної установи «Маневицька виправна колонія (№42)»,  відбулися трьохденні змагання з багатоборства кінологів, серед установ Західного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань Міністерства юстиції України.

За підсумками змагань визначені переможці, які візьмуть участь у Всеукраїнських змаганнях з багатоборства кінологів 21 вересня поточного року:

І місце - Маневицька виправна колонія №42;
ІІ місце - Личаківська виправна колонія № 30;
ІІІ місце - Закарпатська установа виконання покарань № 9. 

Джерело: Маневицька Виправна Колонія
Telegram Channel