Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
До 80% ще далеченько: наразі вакциновано половину освітян Луцької громади

Поріг у 80% вакцинованих освітян подолали 14 та 17 школи.

Фото УП.

До 80% ще далеченько: наразі вакциновано половину освітян Луцької громади

В школах Луцької міської територіальної громади вакцинувалися від коронавірусу близько половини працівників. А в садочках – чверть

Про це пише ІА Волинські новини.

Відповідно до офіційних даних, на Волині погіршується епідситуація. Чергове засідання комісії ТЕБ і НС має відбутися 20 вересня. Тоді буде вирішуватися питання зони, в якій перебуватиме область і впровадження карантинних обмежень. Нагадаємо, заклади освіти будуть працювати у звичному режимі навіть у «червоній зоні» епіднебезпеки за тієї умови, якщо 80% працівників будуть вакциновані. 

Як повідомив начальник управління освіти Луцької міської територіальної громади Віталій Бондар у коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини, в школах вакцинувалась половина працівників.

Читайте також: Очільник Волині - до освітян: або вакцинація, або закриваємо школи​.

«Станом на 16.00 вчорашнього дня в школах вакциновано 53% працівників. В закладах дошкільної освіти – 26%», – повідомив він, однак, зазначає, цифри змінюються щодня.
Поріг у 80% вакцинованих освітян подолали 14 та 17 школи.
Щодо того, як працюватимуть з 20 вересня заклади освіти, додає Віталій Бондар, інформації чіткої поки немає. «Інформація про вихід із зеленої зони поки що не підверджена жодною постановою, будемо мати на руках постанову – будемо від цього відштовхуватися», – каже він.
Юлія МАЛЄЄВА.

Реклама Google

Telegram Channel