Курси НБУ $ 39.38 € 42.32
У Луцьку 7% людей «тепло» ставляться до Росії, 64% - «холодно», іншим - «какаяразніца»

А ви як би відповіли?

Фото Простір.

У Луцьку 7% людей «тепло» ставляться до Росії, 64% - «холодно», іншим - «какаяразніца»

Соціологи вияснили ставлення українців до країни-окупанта

Жителі сходу і півдня найтепліше в Україні ставляться до країни-окупанта – РФ. Зокрема, «дуже тепло» або «тепло» до Росії ставляться 47% жителів Сєвєродонецька, 52% жителів Маріуполя, 39% жителів Харкова та 40% мешканців Одеси.

Загалом, більш, ніж половина українців у 12 містах відповіла, що негативно ставиться до РФ.

 Про це свідчать результати опитування, проведеного Соціологічною групою «Рейтинг» від імені Міжнародного республіканського інституту. Дані опитування опубліковано 17 вересня на сайті соцгрупи.
Найхолодніше до Росії ставляться у Львові. «Дуже холодно» або «холодно» до Московії там ставиться 75% людей, водночас знайшлось 4% львів’ян, які мають до Росії теплі почуття.

У Луцьку в любові до країни, яка розв’язала проти нас війну, добре ставляться 7% жителів, 64% - холодно, а 29% - або нейтрально або не змогли відповісти (фактично «какаяразніца» - РЕД).
Загалом, більш, ніж половина українців у 12 містах відповіла, що негативно ставиться до РФ. Зокрема, у Києві, Житомирі, Ужгороді, Хмельницькому, Чернівцях, Вінниці, Рівному, Кропивницькому, Луцьку, Тернополі, Івано-Франківську та Львові.

Читайте також: Сивохо хоче, щоб жителі «ЛДНР» голосували на виборах в Україні онлайн​.

 

 

Реклама Google

Telegram Channel