Курси НБУ $ 39.55 € 42.06
Зіткнулося три машини: водійку легковика діставали рятувальники (Фото)

Ого...

Фото: ДСНС.

Зіткнулося три машини: водійку легковика діставали рятувальники (Фото)

ДТП сталася у Дніпрі

18 вересня о 14:25 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що на вулиці Набережна Заводська Новокадацького району міста Дніпро, внаслідок дорожньо-транспортної пригоди людина опинилась затиснута в понівеченому легковому автомобілі та потребує допомоги, повідомляє ДСНС.

В результаті зіткнення легковик «KIA» продовжив некерований рух та здійснив зіткнення з електроопорою. Водійка 1997 року народження опинилась затиснута всередині деформованого кузова легковика.  

За викликом одразу направлено чергове відділення 2-ої державної пожежно-рятувальної частини та підрозділ аварійно-рятувальної частини аварійно-рятувального загону спеціального призначення Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

 

 По прибуттю рятувальників до місця події встановлено, що сталось зіткнення трьох легкових транспортних засобів. В результаті зіткнення легковик «KIA» продовжив некерований рух та здійснив зіткнення з електроопорою. Водійка 1997 року народження опинилась затиснута всередині деформованого кузова легковика.  

Рятувальники за допомогою спеціального аварійно-рятувального обладнання деблокували постраждалу з легковика та передали працівникам екстреної медичної допомоги для подальшої госпіталізації до медичного закладу. Також, надзвичайниками було відключено елементи живлення для запобігання виникнення займання автомобілів.

Деталі дорожньо-транспортної пригоди встановлюють правоохоронні органи.

До надання допомоги залучено 7 чоловік особового складу та 2 одиниці техніки Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

Читайте також: Машину зім’яло, як аркуш паперу: у страшній ДТП - троє загиблих.

Telegram Channel