Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
У Польщі за причетність до викрадень у Німеччині автомобілів Mercedes затримали трьох українців

Українці намагалися сховатися, стверджують у поліції.

Фото: lubuska.policja.gov.pl.

У Польщі за причетність до викрадень у Німеччині автомобілів Mercedes затримали трьох українців

У мікроавтобусів уже було видалено VIN-коди ідентифікації, а під час розбирання вмикався глушник GPS-сигналу

У місті Зелена Гура на заході Польщі в межах розслідування викрадення в Німеччині автомобіля Mercedes Sprinter затримали трьох громадян України. Про це 17 вересня поінформувала поліція Любуського воєводства, інформує видання «Гордон».

Затримання відбулося у складському приміщенні, з якого поліцейські «почули звуки різних пристроїв, імовірно, викруток, та розмови, які долинали зсередини будівлі», і зайшли всередину.

«У приміщенні затримали трьох чоловіків, котрі намагалися сховатися між машинами, які розбирали. Після первинної перевірки з'ясували, що принаймні три з п'яти автомобілів входять до поліцейських баз даних як зниклі – викрадені в Німеччині і розшукувані німецькою поліцією», – ідеться в повідомленні.

У приміщенні затримали трьох чоловіків, котрі намагалися сховатися між машинами, які розбирали. 

У мікроавтобусів уже було видалено VIN-коди ідентифікації, а під час розбирання вмикався глушник GPS-сигналу, зазначили в поліції.

За даними польських правоохоронців, вік затриманих українців – від 24-х до 33 років.

«Один із них добре відомий кримінальним авторитетам Зеленої Гури, раніше його притягували за аналогічні правопорушення. У приміщенні, де затримали чоловіків, співробітники поліції виявили безліч деталей і вузлів різних автомобілів – їх детально ідентифікують, а також аксесуари та інструменти, які використовували для викрадення автомобілів. Наразі поліція перевіряє, чи не причетні затримані чоловіки до аналогічних крадіжок», – розповіли в поліції.

 

 У відомстві зазначили, що всіх трьох уже заарештували, українців обвинувачують у зберіганні краденого, за це їм загрожує позбавлення волі на строк від трьох місяців до п'яти років.

Читайте також: Машину зім’яло, як аркуш паперу: у страшній ДТП - троє загиблих (Фото 18+)

Telegram Channel