Курси НБУ $ 38.97 € 42.45
Як Костянтин Грубич готував млинці на «Смаковиці по-володимирськи» (Відео)

На виступ Костянтина чекали ті, хто полюбляє готувати вдома.

Фото bug.org.ua.

Як Костянтин Грубич готував млинці на «Смаковиці по-володимирськи» (Відео)

Відомий телеведучий, автор кулінарних телепроєктів та книги «Смачна країна» Костянтин Грубич побував у Володимирі. 19-го вересня в рамках фестивалю «Смаковиця по-володимирськи» він провів майстер-клас з приготування сіверських млинців, а також відповів на запитання журналістів. Про це інформує інтернет-видання «Буг».

 

 

 

На виступ Костянтина чекали ті, хто полюбляє готувати вдома. Присутні могли скуштувати готові млинці, приготовані під сценою фестивалю.

 

 

 

 

 Про рецепт млинців від Костянтина Грубича – у відео:

Про свої кулінарні телепроєкти та експедиції Грубич розповів журналістам під час пресконференції. Пригадали про його надпопулярне шоу «Не всі вдома». 

 

 «Не всі вдома» припинили діяльність у 1999 році, а кулінарні передачі почалися з 2005. Це все випадково. Телебачення я вибирав, але те, що почав працювати у дитячій редакції – також випадково, – розповідає Костянтин Грубич.

«Не всі вдома» – найуспішніший молодіжний проєкт в Україні. Ні до, ні після таке шоу подібних цифр не брало. «Не всі вдома» існувало трохи більше року, але пам’ять по собі лишило. Воно зробило революцію у телебаченні. Але сталася криза і довелося телеканалу обирати, кого скорочувати, а скорочувати довелося багато людей.

«ТСН» запропонувало створити кулінарну програму на національному ґрунті. «Ти весь такий народний, нам здається, що у тебе вийде», – сказали мені. Мені писати просто сценарії було нудно. Я придумав їздити на батьківщину тих зірок, які приходитимуть до Пономарьова. Ці сюжети з глибинки, вони мали хороший рейтинг і так з’явилася кулінарія в моєму життя. І це скоріше журналістика. Я не кухар.

До слова, коли спілкуєшся готуючи, то люди таке розказують, що просто так би не розповіли. Люди відриваються.

—Яке ваше враження від якості українських продуктів?

— Ми дуже багато об’їздили по виробництвах. Багато підприємств відмовляло у зйомці, а це означає, що щось там не так.

Я почав на нову рубрику. «Тіні забутих брендів». Те, що лишається, але не такої якості, як колись було. Наприклад, випуск про гематоген. Наші мами й бабусі, кажуть, що це корисно, а насправді – це фуфломіцин. Наступна буде передача про кільку в томаті. До речі, якщо знайдете там цілу кільку, то відправляйте мені.

«Перевага в тому, що ми, українці, вдома готуємо. Не відходьте від плити» - радить Грубич.

Перевага в тому, що ми, українці, вдома готуємо. Не відходьте від плити.

Читайте також:Михайло Поплавський: «У мене серце зайняте»

Telegram Channel