Курси НБУ $ 38.97 € 42.45
Пожежа в школі на Харківщині: вогонь гасили цілу ніч

Ого...

Фото: ДСНС Харківської області.

Пожежа в школі на Харківщині: вогонь гасили цілу ніч

19 вересня о 19:28 надійшло повідомлення про пожежу у будівлі ЗОШ №2 у м. Чугуїв Харківської області

До місця події було направлено 2 відділення на автоцистернах та 1 відділення на автодрабині з міста Чугуєва, повідомляє ГУ ДСНС України у Харківській області. На момент прибуття вогнеборців було встановлено, що горять дерев‘яні конструкції даху та перекриття над приміщенням спортзалу. Вогонь по конструкціям швидко розповсюджувався на на значну площу. Керівник гасіння пожежі прийняв рішення про додаткове залучення сил та засобів на гасіння пожежі. До місця події було направлено 6 відділень на автоцистернах, 1 відділення на автодрабині, 1 відділення газодимозахисної служби та відділення на аварійно-рятувальному автомобілі з міста Харкова.

Горіли дерев‘яні конструкції даху та перекриття над приміщенням спортзалу. Вогонь по конструкціям швидко розповсюджувався на на значну площу.

Всього на місці події працювало 12 одиниць пожежно-рятувальної техніки та 50 чоловік особового складу ДСНС. Загальна площа пожежі складала близько 500 кв.м. Горіли дерев'яні конструкції даху та перекриття спортзалу, а також частково двоповерхової будівлі школи.

 

 О 22:02 пожежу локалізовано. Надалі підрозділи ДСНС ліквідовували окремі осередки пожежі та прогари у приміщеннях другого поверху. Остаточно ліквідовано пожежу о 06:30. Попередня причина виникнення пожежі – коротке замикання електродроту. Загиблих та постраждалих немає.

Читайте також: Зіткнулося три машини: водійку легковика діставали рятувальники.

Telegram Channel