Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Готуйте куртки та парасольки: тиждень в Україні буде холодним й дощовим

Не забудьте парасольку!

Фото Pixabay.

Готуйте куртки та парасольки: тиждень в Україні буде холодним й дощовим

Опади очікуються в усіх куточках України

Цього тижня в Україні буде багато дощів. Опади очікуються повсюдно, проте до кінця тижня вони ослабнуть. Також на початку тижня істотно похолодає. Особливо свіжо буде в північних і західних областях. Проте вже ближче до вихідних температура в країні почне підвищуватися.

Про це повідомляє Погода УНІАН.

Найхолодніше буде в західних і північних областях, +7°...+12°.

Читайте також: Голова Волиньради скликає позачергову сесію через загострену ситуацію з коронавірусом.

Тиждень в Україні почнеться з похолодання. Найхолодніше буде в західних і північних областях, +7°...+12°. На решті території - трохи тепліше, місцями навіть до +21°.  Дощі практично покинуть територію країни, опади очікуються лише на півночі та в Криму.

  • У вівторок, 21 вересня, похолодання добереться до східних і південних областей України. Тут стовпчики термометрів покажуть +13°...+17°. Місцями на півночі та північному сході пройдуть дощі. У нічні години температура опускатиметься до +4°...+7°.
  • У середу, 22 вересня, на українців чекає похмура погода. На заході, півночі та місцями в центрі країни пройдуть дощі. Найхолодніше буде в північних областях, всього лише до +8° вдень. На сході, півдні та на заході України стовпчики термометрів покажуть +9°...+12°.
  • У четвер, 23 вересня, в східних і західних областях температура підніматиметься до +14°, на півночі України - як і раніше прохолодніше всього, до +9°. У цей день у більшості областей пройдуть невеликі дощі. Суха погода очікується лише в західних областях.
  • У п'ятницю, 24 вересня, температура в Україні почне підвищуватися. Потеплішає на кілька градусів по всій країні. В окремих областях на заході, сході та півдні країни стовпчики термометрів покажуть +15°...+19°. Дощі продовжаться.
  • На вихідних в Україну прийде потепління. Місцями повітря прогріється до +18°...+21°. Дощі продовжить йти по всій країні, проте їх інтенсивність зменшиться. До того ж все частіше почне показуватися сонце - по всій країні очікується невелика хмарність.

Реклама Google

Telegram Channel