Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Ані Лорак раптово перейшла на українську і вирішила оголитися

Волинь-нова

Ані Лорак раптово перейшла на українську і вирішила оголитися

Популярна співачка українського походження Ані Лорак пообіцяла «оголити душу» перед шанувальниками і вразила своїм перетворенням

Як відомо, артистка багато років тому перебралася жити і працювати в Росію. Проте нещодавно вона навідалася в Україну і анонсувала нові проекти.

А зараз співачка готується до випуску нового кліпу на пісню з назвою українською мовою - «Бачила». Як пише Politeka.net, Лорак поділилася загадковим тизером у своєму Instagram. На кадрах можна побачити лише короткі уривки з майбутнього музичного відео.

Я готова поділитися з вами історією, яка оголює душу... Скоро ви почуєте чесну, щиру Баладу про мої внутрішні переживання.

Кліп явно зроблений «під старовину»: його загальна стилістика перегукується з мотивами живопису епохи Відродження. На одному з кадрів Лорак позує в розкішній сукні з мечем, «встромленим» їй в груди. Судячи з усього, кліп буде дуже емоційним.

«Я готова поділитися з вами історією, яка оголює душу... Скоро ви почуєте чесну, щиру Баладу про мої внутрішні переживання. 24/09», - написала співачка.

Її шанувальники вже в передчутті прем'єри.

«Чекаю з нетерпінням кліп і пісню! Мурашки. Як же мріяли почути знову тебе українською», «українською? Нарешті!», «Боже! Боже! Божеееее!!! Як же ми довго цього чекали! вже рахую хвилини!», «Вауууу, ми дочекалися української пісні відчуваю буде розрив всіх клітинок», - пишуть люди.

Telegram Channel