Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
МОЗ назвало попередню причину смерті студента після вакцинації

Юнак вакцинувався 13 вересня.

Фото: EPA.

МОЗ назвало попередню причину смерті студента після вакцинації

Ще п'ятьом людям зробили щеплення з того самого флакона, що і померлому

За попередніми даними, причиною смерті 19-річного студента Володимира Сала в Бучі Київської області після COVID-вакцинації стала серцево-легенева недостатність. Про це пресслужба Міністерства охорони здоров'я поінформувала 20 вересня, інформує видання «Гордон».

«За результатами експертизи встановлена попередня причина смерті – серцево-легенева недостатність, набряк легень, гостра коронарна недостатність. Є підстави для обов'язкового проведення додаткових досліджень, з цією метою вилучено матеріал для подальшої гістологічної та токсикологічної експертизи», – указано в повідомленні.

Остаточну причину смерті буде встановлено після отримання результатів лабораторних досліджень матеріалів орієнтовно протягом місяця.

За результатами експертизи встановлена попередня причина смерті – серцево-легенева недостатність, набряк легень, гостра коронарна недостатність.

МОЗ зазначає, що ще п'ятьом людям зробили щеплення з того самого флакона, що і померлому студентові. Усі вони почуваються добре. Протягом 30 хвилин медичного спостереження після вакцинації у студента скарг на самопочуття не було.

13 вересня в Бучі за кілька годин після вакцинації проти коронавірусу помер 19-річний студент Українського гуманітарного інституту Володимир Сало.

Читайте також:У Волинській інфекційній лікарні за два тижні вдвічі побільшало хворих

Реклама Google

Telegram Channel