Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
У Шацьку святкують День селища

Вперше згадується в 1410 році.

Фото shsrada.gov.ua.

У Шацьку святкують День селища

Почали зі святкових богослужінь

21 вересня святкування Дня селища Шацьк. З цієї нагоди на сайті Шацької громади розміщено привітання голови Сергія Карпука.

«Сьогодні наше містечко перегорнуло ще одну сторінку своєї славної багатовікової історії. У прекрасне релігійне свято – Різдво Пресвятої Богородиці – Шацьк святкує свій день народження і традиційно – День селища.

Це особливе свято, яке сьогодні єднає всіх його мешканців, пов’язує минуле, сьогодення та майбутнє. Нам є чим пишатися! Унікальними озерами і лісами, заповідними територіями й туристичною інфраструктурою, добротними соціальними об’єктами і сучасними дорогами, яскравими традиціями і культурним надбанням. Та головною нашою гордістю є працелюбні, добрі і чесні люди, завдяки яким створюється самобутній образ селища, зберігається його історія та закладається майбуття.

Від щирого серця бажаю Шацьку, а отже, кожному з вас, дорогі шачани, розквіту і процвітання, національного духу і гідності, благополуччя, самоповаги і натхнення, чистоти в помислах та благородства у вчинках. Здоров’я, щастя, добра, достатку, миру вам та особливої прихильності нашої заступниці – Пресвятої Богородиці!», - вітає Сергій Карпук, Шацький селищний голова

У прекрасне релігійне свято – Різдво Пресвятої Богородиці – Шацьк святкує свій день народження і традиційно – День селища.

Місце проведення святкових заходів - сквер ім. Тараса Шевченка.

В програмі:

9:00 – Богослужіння у храмах селища;

10:00 – міні футбол (шкільний стадіон);

13:00 – фотоквест, виставка та майстер-класи, продаж лотереї та розіграш;

14:00 – показовий виступ із дзюдо;

15:00 – концерт;

16:30 – анімаційна програма для дітей;

17:30 – розіграш супер-призів лотереї;

19:00 – виступ гурту «Оксамит»;

20:00 – вогняне шоу;

20:30 – дискотека.

Селище розташоване у мальовничій місцевості в західній частині Волинського Полісся, в оточенні 30 озер, які називають Шацькими.

Читайте також: На Волині провели толоку з книжками, піснями, екскурсіями і поезією (Фото)

Telegram Channel