Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
На Маневиччині вночі стріляли з автомата Калашникова (Фото)

Волинь-нова

На Маневиччині вночі стріляли з автомата Калашникова (Фото)

У Маневицькій виправній колоніії (№42)» 18-19 вересня 2021 року проведено нічні навчальні стрільби з особовим складом відділу охорони, за яким закріплена вогнепальна зброя

Стрільби проводились під керівництвом першого заступника начальника установи майора внутрішньої служби Юрія Хом’яка.

 

 Начальник відділу охорони установи майор внутрішньої служби Володимир Лопушик перед початком проведення стрільб, довів до особового складу міри безпеки при поводженні зі зброєю, правові підстави для її застосування, прийоми та правила виконання вправ під час стрільб.

Основною метою занять було вдосконалення навичок особового складу при поводженні зі зброєю та порядку її застосування.

В ході проведення навчальних стрільб відпрацьовано навчальні вправи з таких видів озброєння, як: пістолет Макарова (9 мм ПМ), автомат Калашникова (АК-74), снайперська гвинтівка (СГД). Основною метою занять було вдосконалення навичок особового складу при поводженні зі зброєю та порядку її застосування. Керівник учбових стрільб наголосив на тому, що працівникам установи потрібно постійно навчатись та відпрацьовувати дії до автоматизму, щоб поводитись зі зброєю вільно та відповідно до нормативних актів чинного законодавства.

 
 

 Як зазначив перший заступник начальника установи майор внутрішньої служби Юрій Хом’як, проведення таких заходів забезпечує навчання особового складу умілому та ефективному використанню стрілецької зброї під час виконання службових завдань.

Реклама Google

Джерело: Маневицька Виправна Колонія
Telegram Channel