Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Волинська сім’я всиновила 6 сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування

Гарна сім’я!

Фото з фейсбук-сторінки Григорія НЕДОПАДА.

Волинська сім’я всиновила 6 сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування

Багатодітну сім’ю, де в любові й ласці виховують шістьох прийомних діток, відвідав минулого тижня, повертаючись із робочої поїздки до Торчинської громади голова Волинської обласної ради Григорій Недопад

Чиновника вразили тепла атмосфера і щирість, що панують у родині Алли та Івана Семенюків, які створили дитячий будинок сімейного типу в селі Усичі. Крім власних трьох дітей подружжя виховує ще шістьох сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Причому, частина з прийомних діток мають складні нозології.

 

 У квітні родина взяла під опіку півторарічну Богданку. Алла розповідає, що у дитбудинку попередили: через вроджені вади дівчинка не розмовлятиме і не ходитиме. Але любов і піклування творять дива, переконана жінка, дівчинка вимовила перші слова і вже доволі впевнено крокує.

Але любов і піклування творять дива, переконана жінка, дівчинка вимовила перші слова і вже доволі впевнено крокує.

«Запитав про потреби чи невирішені проблеми багатодітної родини, але жінка запевнила, що на разі сім’я нічого не потребує, чоловік працює, а старші діти допомагають по господарству. Батьки більше всього бажають здоров’я і щастя усім своїм рідним дітям.

 

 Передав дітям гостинці та подарунки і запевнив, що багатодітна сім’я завжди може розраховувати на мою підтримку. Захоплююсь такими людьми, як Алла і Іван, як уся їх дружна родина. Не вистачить слів, аби висловити щиру вдячність і добрі відчуття, що виникають при відвідинах багатьодітної сім’ї. Ділюсь цією доброю історію, яких так не вистачає у сучасному житті, яка вселяє віру в людей, у добро і любов», - написав Григорій Недопад у фейсбуці.

Telegram Channel