Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Рушники для рук: особливості та типи матеріалу

Щоб волога легко вбиралася, необхідно придбати якісну продукцію, виконану з натуральних волокон.

Фото bedroom.ua.

Рушники для рук: особливості та типи матеріалу

М'який і приємний рушник для рук – це важливий атрибут для кухні або ванної кімнати. Він використовується регулярно, тому при купівлі на якість необхідно звертати особливу увагу

Сам аксесуар являє собою невеликий текстильний виріб, який розміщується біля раковини, дозволяючи дбайливо витирати з рук зайву воду після чергового миття.

Щоб волога легко вбиралася, необхідно придбати якісну продукцію, виконану з натуральних волокон. Саме вона представлена в інтернет-магазині BEDROOM. У каталозі знаходиться товар від надійних виробників текстилю. До таких брендів належать: Iris Home, Irya, Lotus та ін. На сайті ви зможете вигідно купити рушник https://bedroom.ua/vanna-kuhnya/towels/. При цьому якість товару гарантована.

 

 Продукція з бавовни

Для житла, готелю, салону необхідно купити вироби для витирання рук, які асоціюються із затишком і комфортом. Саме таким критеріям відповідає продукція з бавовни. Завдяки особливому плетінню, нитка формує на поверхні невеликі петельки, що додають м'якість і легкість виробу. Такі аксесуари приємні на дотик і дуже красиві.

Бавовна є екологічно безпечним матеріалом. Вона не викликає алергію та рекомендована для використання навіть дітлахами. Окрім цього, матеріал має інші переваги, до яких належать:

  • відмінна здатність вбирати воду та швидко висихати;

  • приємний масаж – петельки делікатно масажують шкіру і сприяють злущуванню зайвих ороговівши частинок шкіри;

  • тривале використання – навіть після багаторазового прання відтінок і текстура зберігаються.

Ще одним значним плюсом є великий вибір кольорів. При виготовленні використовуються гіпоалергенні барвники, що не завдають шкоди шкірному покриву.

Продукція з бамбука

Використання рослин для створення рушників – це найпоширеніша практика. Серед відомих типів сировини популярними є бамбукові волокна. За їх допомогою можна виготовляти різні рушники, зокрема і для рук.

Переваги бамбукових рушників важко переоцінити. Вони м'які та шовковисті на дотик, їх приємно торкатися. Характеризуються гігроскопічністю та дуже добре вбирають вологу. Адже це основна мета нашого використання рушників у побуті. Завдяки пористості бамбукові вироби вбирають вологу набагато краще, ніж звичайні бавовняні.

Серед переваг також можна виділити такі:

  • екологічну безпеку;

  • відмінне поглинання вологи (втричі більше, ніж у бавовни);

  • шовковисту та м'яку поверхню;

  • швидке висихання;

  • гарантовану відсутність затхлого запаху після використання;

  • гарну стійкість до розмноження бактерій на поверхні тканини;

  • хорошу міцність, завдяки чому виріб тривалий час не втрачає первинний вигляд.

Усе це робить рушники з бамбука дуже популярними серед користувачів.

Продукція з льону

В чистому вигляді цей матеріал рідко використовується. Переважно разом із бавовною. Льон додає рушникам унікальні властивості та характерну текстуру – вафельну.

Перевагу такій продукції віддають завдяки присутності підвищеної зносостійкості. Вироби витримують навіть жорсткі умови експлуатації на кухні. Тому рушники прослужать не один рік.

Грубі волокна тканини гарантують легкий масажний ефект, що дуже корисно та приємно для тіла. Лляна продукція легко прасується, при цьому плями (навіть жирні) не затримуються на поверхні.

Сучасні дизайнери зуміли задекорувати вироби так, що вони не тільки становляться практичними аксесуарами, але й здатні прикрасити кімнату. Переважно рушники з льону використовують на кухні, тому принти можуть бути в рослинній тематиці або зображуються чашки з кавою та ін.


 

Telegram Channel