Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Говорили не про бокс: два мери з Волині зустрілись із Віталієм Кличком

Члени делегації запросили Віталія Кличка особисто відвідати міста, щоб ознайомитись з інфраструктурою та окреслити спільні плани у взаємодії з Асоціацією міст України.

Фото Офіційний сайт Володимира-Волинського.

Говорили не про бокс: два мери з Волині зустрілись із Віталієм Кличком

21-го вересня Володимир-Волинський міський головаи Ігор Пальонка спільно з народним депутатом Ігорем Гузем та головою Нововолинської громади Борисом Карпусем мали зустріч із Віталієм Кличком

Вони обговорили питання діджиталізації, організації взаємодії з оперативними службами, ознайомились з особливостями впровадження проєкту «Безпечне місто» у столиці, а також проговорили можливості поглиблення взаємодії двох волинських міст із Асоціацією, інформує офіційний сайт Володимира-Волинського.

Однозначно зійшлись на думці, що у випадку, якщо тарифи, наприклад, на теплопостачання лишити на рівні, – комунальне підприємство буде нести великі збитки, адже тариф став неокупним через значний ріст вартості його складників. 

Міська влада Києва безпосередньо взаємодіє з оперативними службами: шляхом опрацювання низки баз даних відбувається оперативне інформування як представників влади міста, так і безпосередньо жителів про актуальну ситуацію у різних сферах життєдіяльності міста. Очільник столиці детально розповів про цю систему взаємодії, продемонструвавши її наочно, а також ознайомив з особливостями роботи проєкту «Безпечне місто», який успішно реалізується в столиці. 

 

 Ігор Анатолійович розповів, що одним з важливих питань, які також обговорили з Віталієм Кличком, було можливе підвищення тарифів. Як відомо, у зв’язку з підняттям ціни на газ наразі перед нами як представниками влади стоїть болісне питання про можливе підняття тарифів на місцях. Тож поцікавився у Віталія Володимировича, яке його бачення цієї ситуації. Однозначно зійшлись на думці, що у випадку, якщо тарифи, наприклад, на теплопостачання лишити на рівні, – комунальне підприємство буде нести великі збитки, адже тариф став неокупним через значний ріст вартості його складників. 

Читайте також: За рік народжуваність на Волині впала на 6%, а смертність зросла на 8%​.

Також під час зустрічі йшлося про залучення Володимира-Волинського і Нововолинська до низки програм – міські голови отримали цілковиту підтримку голови Асоціації міст України в цьому питанні.

Члени делегації запросили Віталія Кличка особисто відвідати міста, щоб ознайомитись з інфраструктурою та окреслити спільні плани у взаємодії з Асоціацією міст України.

Реклама Google

Telegram Channel